mcansu 3 yaşında oğlumla yaptığımız etkinliklerden bazıları 💙post altında her gün paylaşmaya çalışıcam hem size fikir olur hem de sizler de yaptıklarınızı paylaşırsanız bana da fikir olur 😍
mcansu mcansu Şekiller ve renklerle boyama yapıyoruz 💙 Hem şekilleri hem renkleri öğrenmesi için de faydalı olur. Yapıştırma işini çok seviyor oğlum. Büyük boy kağıtlar kartonlar da kullanılabilir evdeki atık malzemeleri kullanıyoruz genelde 😬😅
mcansu mcansu Tuvalet kağıdı rulosu ve yapışkanlı evalarla araba yaptık 🌸🩷 İçine de eldeki malzemelerle şoför Rıfkı 😅😅 kukla gibi dil çubuğundan yapıp oynuyorduk bugün de şoför oldu
mcansu mcansu salyangozlu şapşik kitap ayracımız 💙🧩 üstüne isim de yazılabilir ben şu yakarak yazanlara yaptırmayı düşündüm
1Ali Ne güzel düşünmüşsünüz, benim oğlumd daha küçük ama şimdiden etkinlik için malzeme biriktirmeye başladım🤭mesela ıslak mendil kapaklarını atmıyorum, mukavvaya yapılyırıp altlftına aynısını bul oyunu yaparım vs diye düşündüm
mcansu 1Ali evet onlarda çok güzel oluyor küçükken yapmıştık gerçekten seviyorlar hem açıp kapatma yaparak parlak kaslarının gelişimine de faydası oluyor Hele de ekransız çocuk büyütmeyi düşünüyorsanız kesinlikle beraber yaparken oynarken derken bir hayli vakit geçiriyorlar 🌸
1Ali mcansu henüz 4aylık ama şimdiden elimden geleni yapmak istiyorum, annemler yakın oturmuyor desteksiz büyütmeye çalışıyorum zor ama yapıcak bir şey yok artık, sizin attıklarınızıda aklıma not aldım mutlaka yapıcam teşekkür ederiz 🤍🌸
mcansu 1Ali tek büyütmek evet zor oluyor bizde meslekten ötürü ailelerden uzaktayım. Ama iyi yanı da yok değil çocuk tek düzende büyüyor. Allah bağışlasın miniği de 🌸 en güzel yapacağınız etkinlik bol bol konuşun basit kitaplar okuyun görselleri gösterin. Sincap kitaptı sanırım bebek üniversitesi seti var kalın sayfalı kitap ellerine verin erimiyor sayfalar ağzına alsa bile resimli zaten sever muhtemelen 🥰