Quenn1 Neyse hanımefendi. Ben saldırgan tavır sergilemedim aksine “vajinal doğumla ilgili kimse ağzını açıp bir şey söylemesin” diye post açıp saldıran sizsiniz. Burda bile vakumla rahim geldi, yırtıldı yazan var diyorsunuz. Siz farkındamısınız insanlar başından geçeni anlatıyor durduk yere bilmediği doğumla ilgili konuşmuyor. Çoğu doğumda yırtılma oluyor neredeyse her doğum hikayesinde “yırtılmam oldu dikişlerim var” yazıyorlar. Ne yani buna bile tahammülünüz yok mu? Kimse ağzını açmasın, kimse gerçeği söylemesin sonra insanlar başına geleceklerden bi haber doğuma gitsinler. Dediğim gibi ben aynı şeyi yaşadım vajinal doğumun çok kolay bir şey olduğunu, mukemmel haz alındığını vs okudum kendimi hazırlamadım acıya. Ister kabul edin ister etmeyin bir kaç yorum dışında kimse vajinal doğum hakkında kötü bir şey söyelmiyor ve doğum yapanları da zorbalamıyor. Siz örnek bile veremiyorsunuz ben onca ornek verdim hala da verebilirim ama siz hala ikisine de zorbalık yapılıyor diye savunuyorsunuz. Kendiniz yazmışsınız kolaya kaçtın diyorlar diye hangi kadın bunu der böyle bir şeyi okumuş duymuş bile olamazsınız. Eskiden sezaryeni kötülüyorlardı simdi vajinal doğumu, bu güne kadar doğuran nasıl doğurmuş yazan sizsiniz. Yukarıda vajinal doğum yapanlarında zorbalığa uğradığını söyleyen örnek olarakta yine aynı “kesiliyorsunuz, içiniz parçalanıyor” diyen hanımefendinin yorumunu en haklı yorum olarak görmüşsünüz. Demek ki sizin derdiniz kimse ağzını açıp vajinal doğumla ilgili tek kelime etmesin. Benim yazdığım hiç bir sözümde vajinal doğum yapmasınlar diye bir şey de yok söylemek istediğim tek şey KIMSE SIZE ZORBALIK YAPMIYOR.