Lavantakiz Cgdgd amin aminnn çok teşekkür ederim 🥰 her dediğinizi yapıcam. İçim korku dolu anlatamam. Ağlamak geliyor sonra gülüyorum. İnşallah tutunur beni seçer sever 🥹
Lavantakiz Burnosunn_annesi amin hayırlı kandiller 🍀 dualarımızı yormadan incitmeden hayrıyla yaşamak nasip olsun 💙🥰
Meridaily Lavantakiz testinizin markası ne acaba? Benim de bugün silik çıktı. Tebrik ederim bu arada hamileyseniz eğer😍❤️🤲🏻 yaşınız kaçtı acaba ilk gebeliğiniz mi
Lavantakiz Meridaily çok teşekkür ederiiim 💙 sizinkini de yorumlar arkadaşlar,atın isterseniz buraya 🥰 yaşım 36 ve ilk gebelik. Henüz 7 aylık evliyim. Bugün ki heyecanım 18di ama 😄
Lavantakiz Burnosunn_annesi ben mesleğime ara verdim. Eşim de işi gereği geldi tayin değil de şantiyemiz var bi tatil köyü burası. Her şey çok güzel ama sağlık imkanı berbat kısıtlı 🥲
Meridaily Lavantakiz yaa sizi çok iyi anlıyorum ben de 34 yaşına gireceğim 🥹 nasip olursa ilk gebelik olacak🤲🏻 inşallah kanda da pozitifi görürüz Rabbim bize de anne olmayı nasip eder inşallah 😍❤️🤲🏻 testinizin markası neydi acaba🥹
Burnosunn_annesi Lavantakiz en güzeli kimsenin bilmemesi bende öyle yaptım geçti öyle nazara niyete enerjiye inanan biriyim ve hislerim kuvvetli hani insanların ne düşünüyo o his bile beni çok uzaklaştırıyor insanlardan Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun🤲🏻🌿
Lavantakiz Burnosunn_annesi aminnnn bende inanırım ama bazen bilerek üstüne giderim olumsuz hissimin de. Kafamda büyüttükçe hayatıma çekiyormuşum gibi gelir.sizin durumunuz nedir hamile misiniz peki🥰
Lavantakiz Meridaily amin inşallah görürüz inşallah güzel olur her şey 🥹 yaşlarımız yakın insanı o kadar ürküten bilgilerle dolu ki sosyal medya. Bugün panik oldum hala daha korku var inanın. İyi olsun çiçek açsın inşallah karnımız 😍🥰🥰🥰
Lavantakiz Meridaily öyle görünüyor sanırım. Kan testi de verince yazarım buraya yine 🥰 inşallah sizden de istediğiniz gibi haberler gelir😊
Lavantakiz Burnosunn_annesi evet burada bunu dibine kadar yaşıyorum. Hamileysem de burada durmam mümkün değil son aylarımda,anne evine giderim:))
Burnosunn_annesi Lavantakiz 15. Haftamdayım mide bulantısı kusma yeni yeni sakinlemiş gibi bu ikinci gebeliğim🥲benim zor geçiyor ya evden herşeyden iğreniyorum biraz azaldı şükür🤲🏻😊
Lavantakiz Burnosunn_annesi Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlki ikincisi üçüncüsü hepsi farklı bir deneyim,hepsi ilk gebelik özel bence🥰 ay ben o belirtilerden korkuyorum ama yine de çok tatlı bence 😄
Meridaily Lavantakiz evet ben de aynı durumdayım çok korkuyorum ama Rabbim inşallah güzel günler yaşatacak bize😍🤲🏻 Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah😍🤲🏻
Burnosunn_annesi Lavantakiz ilki değişik gerçekten özel ama ikinci olmasına rağmen ben daha cok heyecanlanmıştım🥲 Rabb’im seninde yavrunu hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin amin🤲🏻♥️