Nisannurr Pıhtılaşma sonucum 20 günde çıkarken genetik testim 2ay 16 gün olmasına rağmen çıkmadı. Bu durum normal mi
acelyaprak Nisannurr 1 aya genetik testlerimiz 2 haftada da trombofili paneli testim çıkmıştı. Sizinki gerçekten uzunmuş
Eda42_ Nisannurr Benimde kan pıhtılaşma sonucu çıkmış on beş gün de diğeri 2 3 ayı bulur dedi doktor tâbi hastaneden hasteneye değişiyor olabilir
mucizemom8 Nisannurr şehir hastanesin de yaptirdiysaniz eğer hastaneyi arayıp öğrenin çünkü e nabiza düşmeye biliyor benim de çıkmadı sandım iki ay olmuş çıkalı arayınca öğrendim pıhtılaşma çıkmış görünüyorsa oda çıkmıştır benim öyle olmuştu
biizaaa Nisannurr yok ya kötü bir şeyle alakalı değil bu gecikme oradaki personelle alakalı ben 2 kere cimere şikayet etmiştim çok terbiyesizlerdi yoğunlukta olabilir
acelyaprak Nisannurr yok yok korkmayın Allahın izniyle birşey çıkmaz siz hangi hastanede vermiştiniz testi
biizaaa Nisannurr evet 2 hafta içinde üst üste aradım ve iki kez şikayet ettim cimere yazarken de ya direkt sağlık bakanlığına ya da şehrin kaymakamlığına falan şikayet edin sonra aradılar sonuçlarınız çıktı diye
Nisannurr Eda42_ benim sonuçlar medipol hastanesinden çıkacak bu kadar uzun sürmesi tuhaf yani. Sonuçta önemli bir konu bu kadar bekletilmemeli insanlar
Eda42_ Nisannurr Arayıp öğrenin en iyisi çünkü ben Mart gibi ancak çıkacak dendi o zaman çıkar diye düşünüyorum çünkü diğer sonuç on beş gün de çıkınca inşallah sizinde çıkar kan pıhtılaşma sonucu çıktıysa gösterdiniz mi ne çıktı
Nisannurr ozlem_2727 bende şehir hastanesinden verdim ama kanlarım medipol hastanesine gönderilmiş yani sonuçlar ordan çıkıyor. Pıhtılaşma sonucumun olduğu kağıtta gördüm
ozlem_2727 Nisannurr aa. Ben bunu bilmiyorum ya hangi. Hastaneye gider bir fikrim yok ayın 27sinde başka bölüme randevum var uğrar sorarım ben bir bakarım
mucizemom8 Nisannurr ben temmuz 26 da verdim Eylül 27 de çıkmıştı hepsi iki ayda çıkmıştı bizim canım
Nisannurr Eda42_ ya pıhtılaşma sonucumu almaya gittiğimde doktor 10 güne genetikte çıkar dedi ama maalesef sonuç alamadım pazartesi yine sorayım. Atayım sana sonucun fotoğrafını canım