2bebekannesiyim Hanımlar ikinci bebeğime hamileyim 9 haftalık bugün kontrole gittik doktor kanama alanı var dedi ama herhangi bir kanama gelmedi benden ilaç yazdı haftaya tekrar çağırdı başıma ilk defa geliyor yaşayan var mı bu durumu
obli 2bebekannesiyim hamile olduğumu bilmeden geçirmişim kahverengi leke geldi baya bir adet oluyorum sanmıştım meğer hamileymişim ve düşük tehlikesi geçiriyormuşum. 6 haftalıkken doktora gittiğimde öğrendim. Bir sonraki randevuya kadar progestan kullanmıştım çok şükür geçmişti.
Tugba29_ 2bebekannesiyim kanama alanı olan çocuklarım sağlam kanama alanı olmayan çocugum karnımda öldü progestan veriyolar düşmeyeceği varsa tutunuyo
Elifff2112 2bebekannesiyim ben yaşadım sizin gibi bir kanamam yoktu ultrasonda gozukuyordu sadece bol bol istirat ettim ev işi yapmadım eşim yardimci oldu ve progesteron hap kullandim bir sonraki kontrolumde geçmişti o zamanlarda bende sizinle ayni haftadaydim şu an 24. Haftamdayim
2bebekannesiyim Elifff2112 teşekkür ederim cevabınız için haftaya kadar günde 2 kez kullan dedi inşallah geçer bizimki de