richgirl10 Beril16 güçlü deyince aklıma güçlü şirin geldi. Daha önce hiç güçlü ismi koyan birini görmedim
Asyamomy27 Beril16 yok canım hiç güzel değil isminin anlamı altında ezilir çocuk zayıf cılız bir çocuk olsa falan hiç uyumlu olmaz ergenlik zamanlarında hoşuna gitmez bence dalga geçilir koymamalisin şahsi fikrim
Melikeakkc Ya bi de bi dizi varya kıvanç tatlıtuğun güçlü pars demir ateş diyor😂 kadın da errrrkek koyalım 3 r’ ile diyor ya o geliyor aklıma 😂😂
Beril16 Melikeakkc ay hemen izlemeliyim 😂 unutmuştum o sahneyi. Kivancin saydığı isimlerinde hepsi çok güzelmiş 😂
Beril16 Melikeakkc Eşimle izledik şimdi bizi güldürdünüz 🥰 Teşekkür ederiz yorumunuz için ❤️ Hakikaten ben hepsini düşünmüştüm diyor 😂😂Sizinde sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 💕
Melikeakkc Beril16 amin inşallah izlemiyorum ama İnstagramda görmüştüm😂😂 güçlü ismini sorunca o geldi aklıma 😂😂
Cgdgd Sanki her seye karsi guclu olmak zorunda kalirmis, hayat hep guclu olmasi gereken yollara sokarmis onu gibi geliyor. Ben isimlerin gucune cok inaniyorum bazi isimlerin agir oldugunu dusunuyorum. Mesela Cesur gibi.