Meridaily Zeynepkab yaaa🥹 böyle miydi peki? Sağlıcakla al kucağına inşallah bebeğini kuzum😍🤲🏻 gebelik de yaptım bakar mısın?
Meridaily Musilk-1 @Mavipatikli kızlar days doktor marka anında silik çıktı ama güvenesim gelmiyor ya🥴😁
Zeynepkab Meridaily canım ovulasyon böyle koyu çıktıysa güvenebilirsin bekle ben kendi fotoğrafı mı atayım
Meridaily Zeynepkab yalancı pozitif veriyor falan yazıları okuyunca üzüldüm ben de 😔 senin de t çizgisi baya koyu çıkmış ovülasyon, gebelik testını ılk kez gordum ne güzel net çıkarmııış🥹 inşallah benim de doğrudur🤲🏻
Zeynepkab Meridaily evet ama benim iki gün gecikmeli böyleydi elinde ovulasyon varsa yarın bida yap koyulaşma varsa umut var demektir çünkü senin avulasyonun da koyu silik değil
Meridaily Musilk-1 yaa bir umutlandım kuzum ovülasyondan sonra ama güvenmeyin bu markaya diyorlar🥺 heyecanlanamıyorum da o yüzden 😁 sabah yine yapacağım, inşallah vardır 🤲🏻🥹
Musilk-1 Meridaily silik çizgi gördüm gibi ama emin değilim birkaç gün sonra adet olmazsam tekrarlasam daha iyi hayırlısı canım
Meridaily Hshshzgsghzhshs yaaaa🥹 ayyy hadi inşallah amin amin amin🥹🤲🏻🤲🏻😍 siz de sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi inşallah😍❤️
Hshshzgsghzhshs Meridaily ayy hadi bakalım bende adetime iki gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı benxe bir gebenin günlüğü yapmıştım iki gün kala kan verdim o gün 28 ile öğrenmiştim bence sizde hamilesiniz inşallahhh
Meridaily Hshshzgsghzhshs ayyyy inşallah yaaa nolur dua edin🥹🥹😍🤲🏻 birgebeningünlüğü uğur getirsin inşallah😍❤️
Meridaily Hshshzgsghzhshs adet olacak gibi ağrınız var mıydı? Benım gece hapşırınca sağ kasığıma agrı girdi, ardından yoğun bel ağrısı. Adet olacak hissi var
Hshshzgsghzhshs Meridaily offf bel ağrısından oturamiyordum felaket bı bel ağrım oldu oradan anladım ben kesin hamileyim dedim
Meridaily Zeynepkab tamam kuzum tekrardan deneyeyim. Yumurtlama gördüğümdeki pike çok yakın🤔 bakalım ne olacak ben de merak ediyorum sonucu🥹🤲🏻
Meridaily Hshshzgsghzhshs vücut belli sinyalleri veriyor aslında🥹bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum 🤲🏻🥹