iremtby6 Ankara da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır🙃 Bu şehirde çok yeniyim gebelikte de 🤩
segah06 iremtby6 hasan onur topçu kesinlikle tek geçerim. Mahall de kliniği var. Akay hastanesi ile anlaşmalı. Bir bakın derim❤️
Yazmelegi_ iremtby6 özel hastane istiyorsanız ve size yakınsa eğer Özel koru sincan hastanesi Aynur Malikova
Nurbesteee iremtby6 doktor coşkun şimşir ’e takipliyim ilk gebeligim çok memnunum özel kliniği var doğumu medicana hastanesinde yaptırıyor
aslaytkn_ Etlik lokman hekime gidiyorum . İlk gebeliğim Doktorum Mine hoca memnunum çok güzel ilgileniyor takip ediyor .
iremtby6 aslaytkn_ etlik biraz uzakta kalıyor bize etimesgutta yaşıyorum. Öneriniz için çok teşekkür ederim ☺️
heyecanli1anne__ Yazmelegi_ merhaba aynur hocaya gitmeyi düşünüyorum bende 13 haftalığım. İlgisi falan kesinlikle öneririm diyor musunuz acaba çok kararsızım bulamıyorum 🥲
obli iremtby6 lösanteye gidiyorum Doğukan beye çok memnunum bende etimesguttayım aracınız varsa tercih edebilirsiniz.
buse006 iremtby6 neden önermediler ben şahsen doktorumdan çok memnunum yaklaşımı olsun sorduğum sorularıma çok güzel cevaplar veriyor
Busbuser obli merhaba doğukan hoca vajinal doğum veya sezaryen doğum ile ilgili yaklaşımı nasıl hiç bu konuda konuştunuz mu
Sen123 A life hastanesi lala hocaya gidiyorum. Çok memnunum gebeliğimin ilk haftalarından beri lala hocayla ilerliyoruz şuan 36+1 deyiz güleryüzlü sorularımızı tek tek hiç sıkılmadan cevaplıyor ben memnunum
Sen123 iremtby6 ben doğum paketi almıştım 26.000 tl ama ilk muayene 860 tl idi şuan zamlanmıştır fiyatlar. 8 ay önceydi
Baharoloji iremtby6 kendi yerleri var çağrı hoca maidan da memorial hastanesinde doğum yaptırıyor Mehmet Fırat mutlu güvende doğum yaptırıyor
Ucubirarada Sen123 canım sende mi Lala hanım a takiplisin 🤗 haftalarimizda yakınmış hem 😇 34 hafta bizimde 🥴
0680 iremtby6 Bende lokman hekim etlik e gidiyorum. Ve ankaranın bayağı dışından geliyorum. Mesafeden ziyade güvenmek daha önemli bence. Hayırlı olsun bebeğiniz🌼
iremtby6 0680 evet de yakınlık ankaranın trafiğinden dolayı önemli benim için. Acil bir durumda falan yakın olunca daha güvenilir benim için🥰teşekkür ederim size de hayırlı olsun 😇
Morrinah A life oskar hocaya gideceğim bende senin gibi çok yeniyim araştırmalarım sonucu bu doktorda karar kıldım