Kahvesever12 Bebeğim 2 aydır makat ters ayakları abartmıyorum vajınamda bacağımı büküp bile yatamıyorum hep dümdüz. Bu gece sabaha kadar vajına üstünde ağrım oldu uyutmadı hiç bu haftalarda karında kasılma ve ağrı yaşayan oluyor muydu
Nesonunbeybi Kahvesever12 çok geçmiş olsun doktorunuza sormanız daha doğru olur herkes de farklı etkiler oluyor normal gibi ama yine de danışın bence 🙏🏼
seyma0661 Kahvesever12 benim bebeğim de makat geliş ama bu kadar yakmıyor canımı sadece kafası göbek çevreme çok baskı yapıyor zaman zaman
Kahvesever12 Baby_B balık ve demir ilacı hariç kullanmıyorum ama her gün bir soda muhakkak içiyorum çok şükür bacak veya vücut ağrım hiç olmamıştı bi bebek nasıl akşam 10-11 den sabah bu saatlere kadar uyanık olup sürekli tekmeler aklım almıyor sadece gündüz uyuyor 🥹
Aslaninannesi_ Ah canım seni en iyi ben anlarım benim bebeğimde makat geliş 34 haftalığız artık alttan çıkacak sanıyorum ayakları inanılmaz ağrıtıyor
Kahvesever12 Aslaninannesi_ sizin de bu kadar aşağıda mı bu kadar aşağıda olması normal mı ya ilk gebeliğim korkmaya başladım artık azcık zorlasa cıkıcak boyutta doktor döner daha küçük demişti ama 2 ayı geçti çok hareketli ama dönme hiç yapmadı çok istıkrarlı. Bacaklarım birleşik oturamıyorum bile ayaklarından. Allah yardımcımız olsun 🫠
Aslaninannesi_ Kahvesever12 evet canım ayağını elimi koyunca vajinanın üstünde hissediyorum bide hareketleri sertleşti çok acıyor hep yatıyorum yada baya yaslanarak oturuyorum öne doğru geldiğim an tekmeyi yiyorum 😀 dönme yok valla haftaya 35 olcak doktor daha dönmesi zor hem yeri dar hem kilosu var dedi 38 e sezaryen günü aldık şimdilik
Kahvesever12 Aslaninannesi_ 🥹🥹 6. Aydan beri aynı benim oğluşta halinden çok memnun hamilelik zor ama makat geliş gerçekten çok çok zorluyor Allah yardımcınız olsun bana da şubat sonuna kadar zaman tanıdılar dönmezse mart için gün vericekler
Kahvesever12 Nesonunbeybi Takıplı sorabiliceğim doktorum bile yok bi türlü karar verip içime sinen olmamıştı aksılık işte. Bu gidişle mecbur birine karar verip gitmem gerekecek az zamanım kaldı çünkü 🥲
Aslaninannesi_ Kahvesever12 bu oğlan cocukları böyle demek benim oğlanda böyle 😀 seninde bir şey kalmamış canım az kalmış
Kahvesever12 Aslaninannesi_ hiç yorulmuyorlar mı acaba benim ki sadece yeni yemek yediğimde sakin 1 saat oda 😂 doktora gittiğimde cihazla bakıcak tekmelerinden cihazı karnıma koyamıyordu dur oğlum bi sakin ol diyolar 🤣
Aslaninannesi_ Kahvesever12 yok anam ne yorulması bizi yoruyorlar hele hıçkırık tutunca sinir küpü oluyorlar 😀