Zeynoaley Kızlar benim göğüslerim hamileleğimin ilk üç ayında birden büyüdü ve kahverengi yerinde yayılma ve aşırı koyulaşma oldu bu normal mi acaba yaşayanlar var mı? Gebelikten sonra tekrar eski haline döner mi?
essmommm Zeynoaley çok normal sonrada o koyuluk gidiyor. Şu an 30 haftalık hamileyim dahada yayıldı koyuluk benm cok fazla
nununundunyasi Zeynoaley şimdi size çok tatlı bi bilgi vereyim 🤗 o koyulugun sebebi yenidoğan bebeğin memeyi az çok görüp ayırt edebilmesi için vücudumuzun geçirdiği bi adaptasyon 🤗 yenidoğan ilk günlerde yalnızca siyah beyaz renkleri görür zamanla eski halini alır hiç merak etmeyin 🤗
Melikeakkc Zeynoaley var canım 80c giyiyordum 19+1 haftalık oldum 90b aldım emzirme sürecin bitince normale dönüyor .
Zeynoaley essmommm ben daha 19+3 üm ama çok fazla yayıldı anlamadım yani kötü de duruyor korktum açıkçası
Software Zeynoaley evet benimde öyle çok büyüdür ve koyuluk koltuk altıma geldi resmen, nokta nokta attı hep çil gibi
Saturn35 nununundunyasi benim 26 haftalık henüz hiç koyulaşma olmadı normal mi acaba linea nigra da oluşmadı
Software nununundunyasi benimki çevresi koyulaştı ama koltuk altıma doğru da kahverengi oldu, çil gibi yüz lekesi gibi onu anlamadım. Göğsüm esmerleşti resmen 😂
nununundunyasi Saturn35 linea nigra biraz ten rengiyle alakalı bir durum ama göğüs çevresi gebeliğinizin sonlarına doğru bebeğinize göre uyum sağlar 🤗
mavisevenanne 38 olucam nerdeyse ve o kadar dağıldı ki kahverengi kısım çukulatalı süt üretecekmişim gibi hissediyorum kendimi 🫢
Rmak1100 Büyüyen göğüsler emzirmeyi bıraktıktan sonra küçülüyor mu acaba ? Sarkık bir göğüs mü olacak yoksa ? 🙈