MinikBrokoli Merve034 kimyonlu suyu kim verme diyor ki , ben ilk büyüklerden duydum koca karı ilacıdır vermem dedim, baktım doktorum önerince dedim ki tamam vereyim , zaten Bir çay kaşığı suyu , bize faydası çok oldu 👍🏻 şifa olsun inşallah
Merve034 MinikBrokoli dun iki kaşık rezene suyu verdim o sanki rahattti biraz. Şuanda hem gazı çıkmıyor hemde kaka çok yapmıyor kesik kesik kakasi. Gece uyurkende ikiniyor birden sonra uyumaya devam ediyor hep böyle iki gündür. Önceden ikinsa bile alttan gazı çıkarırdı simdi oda yok rahatlayamiyor. İki şeyden şüpheleniyorum bir doktor malfor gaz damlası verdi onu kullanıyorum onunla alakalı yorumları gördüm kaka yaptirmiyormus Yada iki gün önce 90 cc mama gece yatmadan ertesi günde 2 kere 60 cc vermiştim ondan dolayı… normalde günde 1 kere 60 cc verirdim sorun olmazdı
MinikBrokoli Merve034 bir yemek kaşığı kimyonu bardağa koydum üzerine de iki parmak geçecek kadar su , biraz bekleyip kimyon alta çökünce üzerindeki suyu ,bir çay kadar bebeğime verdim öyle büyüttüm,
MinikBrokoli Zeyzeyy- sıcak olsa iyi olur kimyon alta çökene kadar su ılık olur , bizim ev sıcak olduğu için ben ılık su da çok kullandım günlük yeniliyordum, evde kimyon boldu zaten günde iki üç kere veriyordum çay kaşığı ile