Gizem1504 Pera_aslan bana şubatın ilk haftası gel ded canım ay keşke bnde gitsem meraktan ölücem zamanda geçmiyor
Plover Edagis45 regl olacakmışım gibi karın ağrısı vs hissettiğimi söylemiştim o da destek olsun bebek daha iyi tutunsun diye verdi. 22 sinde kullanmaya başladım bugüne baya azaldı ağrılarım.
Eylul15 Mavi03 ya bende aynı durumdayım normalde de çok uykuyu seven biri değildim ama şimdi hiç uyuyamıyorum işe gidiyor gibi 7 de ayaktayım ve bir daha uyuyamıyorum. Uykusu olanlanlara özeniyorum artık 😅
Edagis45 Banada pregesteron sevıyesı 20 olması lazımmış 11 olduğu için verdi hem ıgne hem fıtıl 14.haftaya kadar kullanacakmışım çok korkuyorum aranızda bılen varmı
Busmumyy Edagis45 korkmayın şifa olsun ilk gebeliğimde hem iğne hem hap bende kullandım doktorunuz sizin için en iyisini bilir ona güvenin ve iğnenizi hapınızı kullanın
mehtapbayarr 1mila1 gecen gunlerde cuzdanimi dusurmusum kimligim kayip acilden asla almiyorlar simdi bir daha kontrol ettim hic kanamam yoktu desem yeridir
Sevinc44 Hatice_00 her hamilelik farklı tabiki. Ben çevremdekilerle genelleme yaparak ilk 3 aydan sonra rahat ediliyor dedim ama böyle örnekler de tabiki var maalesef
susi2 Bende bugün tam 7 haftalık oldum. Çok çabuk yoruluyorum ve akşamları aşırı uykum geliyor. Allaha şükür mide bulantısı olmuyor. Folik asit, Progestan ve kan sulandırı kullanıyorum. Herkese çok kolay ve güzel bir hamilelik diliyorum.
Edasii Bende 4+6 hamileyim arada bir ağrım oluyor ama normal herley çok şükür Salı günü kontrolüm var inşallah keseyi görcem
HlalRbia Merhabalar bende 6+3 deyim progestan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tüp bebek gebesiyim kalp atışını henüz duymadık günler geçmiyor
Onurbanuu HlalRbia merhaba bende tup bebek yaptırdım bu haftalarda lekelenmelerınız oldumu acaba ne ılacları kullanıyorsınız
hivda36 _eturgut_ Burnum kanamiyor ama benimde kabus gibi geçiyor sizdekilerin hepsi mevcut bendede ne yapcam deli olucam en sonunda 🥺🥺
_eturgut_ hivda36 sanırım bir kaç ay böyle devam edicek umarım geçer çünkü ne tokum ne açım mideme bir taş oturdu ve geçmiyo gibi. Hoş ilerlemiyo hamileliğim bakalım umarım değişir🙏🏻 yazdığım yorumda silindi gözüküyo şaşırdım
Mevam 9.haftadan selamlar 5.haftadan beri mide bulantısı yaşıyorum hiç tadım tuzum kalmadı. Ağzımın tadı olmadığı için sürekli bişeyler atıyorum ağzıma. Acıkınca aşırı mide ağrısı ve bulantısı yaşıyorum. Karnım doyunca da bulantı yaşıyorum kısacası bugünler geçsin😢2 çocukla biraz zor bi süreç