Sevinc44 1mila1 5. Haftada öğrendim bebeğimi, inanılmaz derecede bulantılar, yanmalar yaşadım. 2 ay kadar sürdü. Su an 16. Haftadayım çok rahatım, yanma arada devam ediyor. Hepsi geçecek güzel anneler bebeğinizin hamileleginizin tadını çıkarın 🥰
Buglemadaaden 1mila1 5+1 haftalığız ilk defa bugün sabah bulantım başladı onun dışında uyku ve acı çekiyor canım hep gidip geliyorum pul biberi kokluyorum 😄 bu arada 4 ‘üncü gebeliğim tek bir yaşayan kızım var3 yaşında 🫶🏻❤️
Gizem1504 1mila1 5+4üm bugünn sabah kalkınca bulantı geliyor gibi ama kusma yok sadeve uykuya aşırı düşkünlük var ve göğüslerim baya acımaya başladı onun dışında iyyim. Subat bası kalp atışı için gideceğiz 🤍
Edizhr 1mila1 normalden 6+3 ama 3+5 haftalık yeni Dr gitmedim Şubat’ta gideceğim nasip olursa mide bulantısı uyku hali yok göğüs hassasiyeti var biraz daha hafta olarak küçük ilerleyen zamanlarda daha belirginleşecek bence
Plover Bu uygulamaya göre 4hafta6 gün Flo uygulamasına göre 5 haftalık gebeyim. Sabah 5-8 arası bulantı ve çarpıntı gibi şeyler yaşıyorum ama daha hiç kusmadım. Onun dışında gözümü kapattığım an uykuya dalıyorum genelde hatta geçen gün kaş aldırırken içim geçti :D Progestan ve folik asit kullanıyorum çarşamba günü de tahlil vs için randevum var. Regl ağrısı gibi ağrılar yaşadığım için arada doktor Progestan verdi 1 ay kullan diyor ama bakalım.
Nurkry Plover bende aynı 4+6 yım bende de sabah baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyanıyorum ayağa kalkınca kasık ağrısı oluyor sağ tarafta
_mine_ Sevinc44 ben de 16 haftalığım ama çok kusuyorum hala. Ve reflü gibi bir şey var sanki ne yesem rahatsız ediyor. Mutsuzum.😕
Arzu19988 Sevinc44 yorumunuz yuregime su serpti Bulantilarin gececegi gunu sabirsizlikla bekliyorum.bence en zoru ilk trmstr bisey yiyemiyorum ve halsiz hep uyku hali mide eksimesi yanmasi ne desen var (.bir an once gecsin artik dayanamiyorum😄
1mila1 Gizem1504 ya ben sata göre 4+4 ama muhtemelen 3 haftalık falan henüz keseyi görmediğimiz için tam bilmiyoruz ama fena bir baş dönmesi ile bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu kasıklarımda ağrılar var şu an ve üç gün günde bir damla olacak şekilde lekelenmem oldu
Evrim-96 6 haftalık oldum ben de göğüs hassasiyetim var ve uyku hali benim normalde de uyku halim var ama bu daha tatlı doktora 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum daha görünür olur diye güzel gebelikler diliyorum anneler🥰
Esoeeess Gizem1504 5+1 den selamlar Bende kahve düşkünüyüm bazen günde 1 defa bazende 2 günde 1 defa içiyorum bebiş küçük diye
Eylul15 6+5 im progestan ve folik asit kullanıyorum.Çok nadir mide bulantılarım dışında bir belirtim yok.Herkes uykuya düşkün olurken ben aksine hiç uyuyamıyorum en sinir olduğum durum bu 🙈
Edizhr Eylul15 kız benide gece uyku basıyor hamilelik uykusu gündüz olur gece ne alaka el gider Mersin’e ben giderim tersine 😂😂😂😂
Bek15 1mila1 Eylul15 benimde durum böyle asla uyuyamıyorum sadece vitamin alıyorum folik asitle 6+4 bizimde ama midem baya kötü akşama doğru anca açılıp iyi oluyorum 😮💨
Mavi03 Eylul15 ayy yalnız olmadığıma çok sevindim gerçekten tek ben uyuyamıyorum sanıyordum 😂 sabah tuvalete gitmek için uyanınca bile geri uyuyamıyorum
Plover asli0101 hayır bana sadece vajinal fitil verdi 200 mg olandan ağızdan da alınabiliyormuş ancak yan etkisi çok oluyormuş.
Visneli1so-s Edizhr ayy bendee gece 10-11 den sonra uyimde ölim diyorum sanki o kadar uykum geliyor ki o saattlerde gece felan uyanamıyorum
Visneli1so-s 1mila1 mide yanması bazen yoğun bel ağrısı arada bi kasık ağrıları ,göğüs çokk ağrıyor ,midwmin ağzıma gelmesi 5+1 olmuşuz uygulamaya göre
asli0101 5+5 hiç mide bulantısı yaşamadım sadece uyuyorum bulduğum her yerde uyuyorum hayatımda hiç bu kadar uyumamıştım ancak kasık ağrısı ve bel ağrıları biraz zorluyor
Busmumyy iremtby6 canım bende ankaradayım özel muayenesi olan bir de mu arıyorsun doğum paket olarak özel hastanede bir Dr mu arıyorsun ona göre tavsiyem olucak