_biranneadayi Geçmiyorrr geçmiyorr bu öksürük gitmiyorr Yetiyorr canıma yetiyorr Ne yaptınız geçirdiniz bi akıl verin ciğerlerim söküldü öksürmekten😑
babyandmom__ _biranneadayi Öksürmüyorum hasta değilim ama aşırı aşırı ağrım var 🤦🏻♀️Uykumdan uyandırdı beni
Bglmmrn _biranneadayi hasta değilim ama oğlum 2 buçuk yaşında ve bu saatt olmuş ayakta 2 saattir uyutmaya çalışıyorum 🤦🏻♀️
blackeagle _biranneadayi off bende çok kötüyüm influenza atlatiyoruz öksürmekten göğsüm ve sırtım agriyo gözüm iltihaplanmis kapanmış bu gece ömrümde böyle hasta olmadım geldi hamileliğimde buldu beni 😔 zaature mi oldum acaba sıtma geçiriyorum 2 gecedir acile gidiyorum hiç bakmadılaeb
Canan34- Ben 15+5’teyim, geçen hafta öksürük tuttu, sag gözüm iltihaplandı, kanlandı, ama şimdi iyiyim. Herkese geçmiş olsun.
Tgb_smh _biranneadayi  https://mutluresim.com/images/2025/01/25/1HrRGo.jpeg. Ne yapsam geçiremedim bende 28 haftalık hamileyim artık öksürmekten başım kulaklarım sanki yırtılmış gibi ağrıyordu dün doktora gittim dayanamadım ağır olmuşsun dedi bu ilaçları verdi bunları içince biraz rahatladım ama hala içmesem olacak gibi ilaçsız geçmiyor kesinlikle 1hafta uğraştım doğal yollarla geçsin diye yapmadığım şey kalmadı bana mısın demedi o öksürük.Bunları içinde gece rahat uyudum şükür
AnayimBenAna_ _biranneadayi +1 ciğerim karnım acıyor artık öksürmekten. Doktorum grintuss al dedi bugün onu deneyeceğim geçmezsede haftaya göğüs hastalıklarına görüneceğim 15 gün oldu illallah ettim artık
Elifimsib _biranneadayi 22. Haftadayım 17. Haftadan beri öksürükle uğraşıyorum. İlk önce öksürük başladı astımım var zaten atak geliyor heralde dedim sonra hafif bi ateş boğaz ağrısı oldu kendiliğinden geçti iki gün sonrasında gözümden iltihap akmaya başladı acilde yıkadılar falan sonra tekrarlayınca ve öksürüğüm nefes aldırmayacak kadar artınca kadın doğum doktorum antibiyotiğe başlattı. İlaç bitene kadar iyiydim bitince geri başa sardık öksürük tekrar arttı, burun akıntısı başladı, dudağım uçukladı falan en son göğüs hastalıkları doktoru farklı bi ilaç daha verdi onunla beraber biraz rahatladım iki gündür sanırım. Bu Arada dün gözüm yine ağrımaya başladı sürekli başa sarıyoruz saçma bir şekilde ne bulaştıysa gerçekten gitmiyor. Denediğim doğal yöntemlerin hiçbirisi işe yaramıyor hatta daha kötü yapıyor 🤦♀️