Gokturkmom_ Geceler o kadar uzun geliyor ki artık 🥲 uykuya hasret kaldım.Benim gibi uyuyamayanlar napıyorsunuz 🥹
Aylaa123 Gokturkmom_ tek yapmaları gereken yiyip içip yatmaları onuda yapmıyolar keşle bende bebek olsam keyfime bakardım uyumadığım günlerin acısını çıkarta çıkarta😂😂büyüdüklerinde de 5 dk daha anne derse yataktan sürücem onu 😂
esraamutluu Gokturkmom_ merhaba bir şey sorabilir miyim 🥲 uykudayken hafif ıslaklık geldi kalktım WC’ye gittim biraz daha geldi. 38+3 üm bu arada. Ne olur ne olmaz pijamamı uzaktan da olsa kokladım idrar kokusu gibi değil. Endişelendim ama ne yapacağım kaldım kusura bakmayın sorum için😢
Gokturkmom_ Aylaa123 kaç aylık bebeğiniz😅evet gerçekten altı temiz karnı tok tek yapması gereken uyumak ama canı sağolsun🥲keyfine göre küçük beyimiizin
Bglmmrn esraamutluu benimde suyum erken gelmişti ama bianda boşalması lazım canım doktorum öyle demişti doğum yakın olduğu için enfeksiyonda bianda gelebiliyomus oyuzden korkma ve takip et lavaboya oturma sakın
Ssssserapppp esraamutluu merhaba,benimde az az 2 kere geldi anlamadım idrarmi acaba dedim. Ama karnımda agriyordu sonra bir anda ayaga kalkınca suyum bosaldi ve doğum başladı. İdrar olmadığından eminseniz hastaneye gidin
esraamutluu Ssssserapppp valla şu an psikolojik mi bilmiyorum sol taraftan hafif ağrım var biraz daha takip edip gideceğim
Ssssserapppp esraamutluu takip etmek en güzeli, benimkine agrida eslik ediyordu çünkü. Ama her doğum kişiye özel, takip edin doğum başlıyorsa anlıyorsunuz zaten. Umarım kolay dogumunuz olur, bebisinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz 🌸
esraamutluu Ssssserapppp teşekkür ederim henüz ne o kadar su ne de sancı gelmedi asistana da yazdım ama bakalım 🥰