Evetttt malum gün geldi çattı ama beklenmedik anda ondan önce benim hamileliğim boyunca akıntım pek yoktu yanlış hatırlamıyorsam 32-33 hafta arası bende farklı bir akıntı oluştu nasıl desem afedersiniz yapışkan sümüksü tarzda neyse ben nişan mı acaba diye düşündüm ama kanlı geliyormuş yada pembemsi benimki sarımsı idi ona benzerde nişan olabilirmiş ama yok dedim doktorada sormadım neyse dedim 37’de kontrolüm var sorarım 4 Ocak cumartesi gecesi eşimle şöyle bir konuşma geçti attık oğlumuzda gelsinde bende dayanamıyorum artık geldin sesim ağızdan çıkan herşeye dikkat etmek gerekir ben dersimi aldım😅ki çok hazırlıksız yakalandım kuaför randevumu iptal etmiştim sözde cumartesiye çektim temizlik yapamadım yemek bile yiyememiştim cuma akşamı ve pazarteside agdaya giderim dedim olmadı maalesef 🙂↔️ve ben normal olarak düşünüyordum ama şeyde dedim ben sezeryan olacağım birsey olucak ve ben sezeryan olucam neyse sabah 7:30 civarı yatıyorum yarı uyanık alttan birsey aktı idrardır dedim ama tutamıyorum kalktım lavaboya bildiğiniz su ama dua ediyorum doğum olmasın çünkü hastane çantam hazır değil o gün ablam gelip ütüleyip valizi hazırlayacaktık neyse üstümü değiştirdim tekrar su geldi lavaboya gittim normalde ki ben kabızdım bi baktım ishal şeklinde geliyor o an anladım ki zamanım gelmiş oğlumuz bizi dinlemiş eşimi aradım geldi hastaneye gittik doktora suyumun geldiğini söyledim ultrason ile baktı sonra alttan muayene edicem dedi açıklığım yoktu sezeryan olucaksın dedi ben heyecan korku stres bu arada 36+5 idim doktor 2 gün daha olsaydı suni sancıyla normal doğum yapacaktım neyse yatışım yapıldı doktorum geldi spinal anestezi olucaksın dedi ben genel istedim ama doktorum istemedi ailelerimize haber verdik tabi herkes şok daha 1ayım vardı neredeyse ciğer geliştirici iğne vuruldu bekledim saat 12:30 da ameliyata alındım ben zaten ağlamaya başladım oradaki herkes Allah razı olsun çok güzel moral verdiler anestezi olurken sinek ısırıgı gibi hissettim uyuştum 10 dk içinde bi baktım oğlum doğdu getirdiler yanına fotoğrafımızı çektiler sonra kalan işlemi halledip bitirdiler ben eşimin kucağına verildi sandım ama meğersem kuvözle birlikte çıkmış solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma alındı ben çıktım ağlamaya başladım eşimi görünce çok kastım kendimi ama boynum falan ağrısını çektim odaya geldim ağlıyorum abim bırakın ağlasın rahatlasın dedi annem ağlama diyordu çünkü bana 8 saatin sonunda ilk yürüyüşe kalktım bence belki bana göre ama hemen yürüdüm ben abartıldığı kadar değildi ilk yürüyüş sadece ani hareketler yapınca ağrım oluyordu onun harici çok şükür ihtiyaçlarımı gördüm kendim sonra bebeği görmeye gittim bana pompa verdiler onla sütümü sağıp unıteye veriyordum hep ben pazartesi taburcu oldum ama bebeğimde kan değerinde yükselme olduğu için çarşamba gününe kadar kalıcaktı çok zordu bırakıp gitmek o güne kadar günde 3 defa hastaneye gidip sütümü bırakıyordum çarşamba günü geldi ilk emzirmemi yaptım degerleride gayet iyiydi doktorun yanına gittik konuştuk doktora kalsa perşembe dedi ama biz istemedik imza vererek oğlumuzu o 5.ci gün çıkardık Allah kimseyi bu durumu yaşatmasın o kadar zormuş ki o kapının önünde beklemek odada iken başka bebeklerin sesi gelirdi hem sevinirdim aileler için hemde üzülürdüm kendim için çok şükür hersey geçti şuan evimizdeyiz 20 günlük olduk rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inşallah benim sürecim böyle geçti sıra sizde hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah