MinnakBebegim
Leyla2525 belden vurulan iğne sizi acıttı mı acaba,?? Çünkü belden vurulan iğne hiç canımı Acıtmamıştı diyebilirim neredeyse çok az. Ben sadece kollarımın bağlanmasında kafayı yiyecek gibi oldum çünkü zaten paniğim ve bu tarz fobilerim var. Dedim ben yapamayacağım gideceğim doktor da büşra dedi güldü tamam tamam dedi sen otur anestezi uzmanına İşte bir doz söyledi sanırım Gerisini hatırlamıyorum ama mesela bebeği getirdikleri anı iyi hatırlıyorum resmim var ama sarhoş gibiyim. İşte bu hamileliğimde de aynısını istiyorum aynısını yapabilecek mi acaba çünkü ben kesilme dikilme anında muhtemelen ölürüm😃 Ama genel anestezi de istemiyorum bir kere yaptırdım burnumu. Neredeyse bir gün Ayılamadım burnumun acısı hiçbir şey o kadar söyleyeyim yani. Mecburum Spinal anesteziye. Bir de bir hafta benim bayağı acıdı tabi normaldir bir çok insanın zaten acıyor aslında on gün sonrasında çok rahat ettim sonrasında hiçbir sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Ama işte o bir haftada Çok sıkıntılıydı şimdi bir de kızım var bana sarılmak isteyecek oynamak isteyecek