Deryayurt Ne durumdasınız arkadaşlar? Uygulama tahmini regl tarihi 2 şubat olarak gösteriyor geçen ay 4 gün gecikmeli olarak adet olmuştum. Şuan 8 gün var goguslerimde dokununca hassasiyet var başkada bir belirti yok sizlerde durum nasıl
Nurellaaaaaaa1212 Deryayurt bat 5 şubat ufak ufak kasık ağrısı var. Test yapmaya cok var bu aydan ümitliyim Allah isteyen herkese nasip etsin
anneolucam Deryayurt bende öyle canım bat 3 aynı şeyleri yaşıyoruz arada kasıklarımda bi batma oluyor o kadar göğüslerimde ağrı sızı var ama bu zaten bi adet belirtisi o yüzden insan ayıramıyo 😌
Deryayurt Nurellaaaaaaa1212 aynen evde bı tane kaset gebelik testi var yapmamak için kendimi zor tutuyorum 8 gün var daha adet olmama. İnşallah güzel haberler alırız yumurtlama takibi falan yaptın mı sen
Nurellaaaaaaa1212 Deryayurt test ile yapmadım ama anlıyorum kuzum yumurtlama ağrım oluyor. Geçen ay yumurtlama zamanı doktordaydım dedm ki hocam benim yumurtam çatladı büyük ihtimalle belim kasığım ağrıyor akıntım cok dedim kontrolde evet çatlamış dedi değerlendirdik göğüs hassasiyeti falan yok sadece kasığımda ince bi sızı oluyor ikş hamileliğimde de yaşamıştım ordan tanıyorum bakalım hayırlısı
Deryayurt anneolucam aynen öyle bide şey var ya benim göğüs hassasiyeti 4 gün önce başladı adete daha varken belirti erken olması normalmi yada yumurtlama belirtisimi acaba bu göğüs hassasiyeti