Nazo77 2.5-3 saattir uyumuyor anlamadık nedenini.Banyo yaptırdık rahatladı geçen sefer çok güzel uyumuştu.Emziriyorum gazını çıkarıp yerine koyuyoruz yine aynı iki dakika sonra uyanıyor.Kucakta uyumak istiyor 12 günlük daha ne yapcaz…🙄
Minnaksever Nazo77 daha çok minikmiş kundak rahatlatabilir ya da ben pusette uyutuyordum vücudunu saran bişey işe yarayabilir.yaramiyorsa da kucakta uyutursunuz ben de çok uyuttum.ilk 3 ay dünyaya alışmaya çalışıyorlar güven arıyorlar o yüzden onlar ne isterse o 🙂 sağlıkla büyütün 🙂
defnevedoruk Nazo77 beyaz gürültü deneyin, bu günler böyle geçiyor sizin kokunuzu arıyor cünkü kendini hâlâ sizin karnınızda hissediyor 🌸🩵
Cosimaniehaus Nazo77 doymuyor olabilir. Yani sütü göğsünüzden iyi çekemiyor olabilir buna da dikkat edin. Benim bebeğim açlıktan uyumuyormuş sonradan farketmiştik 🥲
Minnaksever Nazo77 eşinizle nöbet tutabilirsiniz ben uyumuyordum zaten hafif yatar oturur pozisyonda göğsüme koyup uyutuyordum yanımda eşim de oluyordu iyice daldığında pusete koyuyorduk
Yasko-y Bizde aşı olduk bugün 1. Ay aşısı huzursuz çok, uyumuyor memede kalmak istiyor sürekli nasıl geçecek bu gece bakalım
Byznrcok95 Nazo77 kolik olabilir canım kolik bebek hrr türlü ağlar ama belli bir dönemden sonra geçiyor sana tavsiyem öncelikle bebeğini doyur gazını çıkar alttan ve üstten sonrasında yarım.kundak yapıp Fatıma annemizin ninnisi var ilahi onu YouTube a yazarsan cikar aç benim kızım çok severdi butun bebekler sever Allah in izniyle ins uyur
Anneolmak__ Nazo77 bebeğinizin kakası mukuslu mu? Ön süt aldığı için tam doymuyor ve uykuya gecemiyor olabilir. Genelde 10 günden sonra başlar çünkü kolostrum dedigimiz süt yani aşırı yağlı olan süt yavaş yavaş çekilir. Sütünuzun çokluğu veya azlığı ile ilgili değil bu durum. Detaylı araştırın derim.
Nazo77 Anneolmak__ ebenin önerisiyle 2 saatte bir değiştiriyorum göğüsü o böyle önerdi bende daha önce biliyordum ama süreyi bilmiyordum.
Gizem-1009 Nazo77 aynı benim bebeğim yaaa bende yerine bıraktım mı hemen ağlıyor Allah yardımcımız olsun
Hayalim91 Nazo77 canım bence bir okuyun nazar değmiştir okuyun bol bol birde senin tenine değdir öyle uyut
myavocado Nazo77 çok minik henüz, kucakta uyumak istemesi normal, 40′ı çıkana kadar böyle oluyorlar. Babası ile nöbetleşe saatlerce kucağımızda, göbeğinizin üstünde uyutuyorduk biz de 🥹