Bakhelehele Kubranr633 Kübra hanım merhaba Allah gönlünüze kolaylık versin. Duruma sadece vicdanım rahat etmez ya da günah noktasından bakmamanızı öneririm. Bebeğiniz çok büyük acılar çekebilir doğumundan sonra çok hırpalanabilir sürekli hastaneler iğneler acılar yaşayabilir karar verirken için bu tarafını da düşünün. Allah yardımcınız olsun
elifeflinmom Amniyosentez sonuçunuzu aldınız mı bende dün amniyosentez yaptırdım bütün hastaneleri gezdim herkea aynı şeyi söyledi amniyosentez yaptırıp öğrenmekten başka çarem kalmamıştı 😔
ireyll_ Hhh03 başınız sağ olsun çok üzüldüm. Belirti var mıydı sizde kaçıncj haftada oldu. Şu an aynı şeyleri yaşıyorum hiç iyi değilim
Hhh03 ireyll_ belirti yoktu ama karnım fazla büyümüyodu ben iç karnım geniştir diye düşünüyodum şimdi mesela 20 haftalık gebelere bakıyorum baya belli bende hiç öyle değildi bu bi belirtmi bilmiyorum.çok iyi anlıyorum sizi Rabbim yardımcınız olsun sizinkidemi triploidi
ireyll_ Hhh03 belli değil daha korpus kallozum denilen beyinde bi bölge gelişmemiş ya da az gelişmiş Dr altında birçok genetik hastalık çıkabilir dedi. Zaten gelişimsel gerilik var karın çevresi 4 haftaya yakın geride
burcuo ireyll_ Merhaba, çok geçmiş olsun. Çok üzgünüm. Bebeğim de aynı teşhisi almıştı. Ne yaptınız? Nasılsınız? Ne durumdasınız acaba?
ireyll_ Hhh03 yok ben istemedim hem korktum hem de ne olursa olsun evlat diye. Doğumdan sonra sıkıntı olursa genetiğe yine gider
ireyll_ burcuo merhaba teşekkür ederim çok şükür Mr iyi çıktı csp denilen yer tam görülmüuordu perinat yine arkasındayım durumunu beğenmiyorum dedi. Valla saldım artık. Sizin bebiş su an nasıl
burcuo ireyll_ Mr’da da net şekilde görünmediği için tanı kesindi. 5 ay önce sonlandırma oldu, kuzuma veda ettim. Ama hala kendime gelemedim. Eski postları açıp okuyorum, ondan merak edip yazdım. Allah sizi sağlıcakla yavrunuza kavuştursun inşallah 🙏🏻