babyiscoming_ Mrvemr3449 amin inşallah hepimiz ❤️evet son 28 günüm artık 24 şubatta sezaryen olacağım ama öncesinde gelmeye kalkarsa diye korkuyorm tabi😂
Mrvemr3449 babyiscoming_ sezeryan sebebi nedir peki. Korkmayın içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun ♥️
Mrvemr3449 Kahvesever12 sağlıklı olsun nasıl doğarsa doğ kuzum ama yinede umutsuz olma dönebilir yine de ♥️
Kahvesever12 Mrvemr3449 çok uzun zamandır aynı olunca hiç dönücek gibi gelmiyor. Ayakları resmen vajınamda o kadar aşağı da yanı birde çok toplanması oluyor inşallah normaldır. Belirli bir doktorum da yok haftaya bir doktor deneyeceğim 🫠
Irmm2816 Mrvemr3449 kanala girdi mi bilmiyorum ama 34 haftada dönmüştü baskı yapmaya başlamıştı 37 oldum bugün randevum vardı başı aşağıda baya normal doğuma uygun dedi pazartesi yatışım yapılacak büyük ihtimal
01Hacer01 Bende 32+ 5 oldum. Açıkcasi bende merak ettim. Ama kanala girmesi için genelde 36 haftadan sonra bazı egzersizleri öneriyorlar. Demekki kanala girme sınırı 36 diye düşünüyorum.
Mrvemr3449 Irmm2816 benim bebeğimin de başı aşağıda demişti ama aşağıda demek kanalı oluyor onu bilemedim işte merak ediyorum
Mrvemr3449 Irmm2816 anladım tabi ama şu an siz 37 haftadasınız benim daha erken 33+4 hastalığım o yüzden merak etmiştim kaçıncı haftada kanala girdi diye doktorunuz söylemiştir belki diye 🥰
Irmm2816 Mrvemr3449 yok hiç kanalla ilgili bişey söyleyen olmadı bende yanlış yönlendirmek istemem ☺️🥰
Betulyavuz Mrvemr3449 37+5 gebeyim doktor bebek kanal da dedi bugün nst de sancı çıktı açılmama baktı +3 cm dedi, sancın gelince gel dedi beklemedeyim
Mrvemr3449 Betulyavuz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben kaçıncı haftada kanala girdiklerini merak ediyorum aslında ♥️