Leyla2025 Kızlar selam aklıma takılan bir şey var. Acaba yüksek ses anne karnındaki bebeğin kulaklarına zarar verir mi? İnternette verir yazmış ama merak edip doktoruna soran oldu mu hiç?
mlkkk Leyla2025 çok hassas düşünüyorsunuz sanki🙂 hoparlör filan dayamak lazım heralde zarar vermesi için
Yogurtlupilav Leyla2025 yok yahu bu kadar sakınmaya gerek yok bence. Hamilelikte düğüne gidip dans etmenin bile zararı yok abartmadıkça. Sizin strese girmeniz ona daha çok zarar veriyor.
Cnhavva Leyla2025 suyun icindeler ya sesi yalitir bence direk kulaklara zarar vermez gibi dusundum ama bilimsel aciklamasi vardir
Leyla2025 mlkkk çok gürültülü bir ortamda bulunmam gerekti 100 desibel felan merak ettim. Bebeğin hareketleri değişince merak edip sordum 😅
Baby_B Leyla2025 32.haftadayim Yuksek sesli bir ortamda zaten bebek surekli vuruyor acikcasi Oyuzden konsere falan ben suan gitmiyorum Rahatsiz oluyorlar cunku Kulagina zarar vermez ama sanmiyorum
Nesonunbeybi Leyla2025 aklıma bile gelmemişti geçen hafta 2 kere konsere gittim bir şey olacağını da sanmıyorum ya 😂