Silayuksel Kızlar merhaba; bebek düşünüyoruz ve şuan reglimin 2. Günündeyim Ovulasyon testini hangi marka almayalım folik asit kullanmalımıyım bilmiyorum farklı bir memlekete gelin geldim sağlık ocağımı daha taşıyamadım nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum bana bir yol gösterirmisiniz özellikle Ovulasyon testini hangi marka olmalı 🤍
Mavipatik Silayuksel ben trendyoldan innovita markalı ovülasyonu kullanmıştım. İlk denemede başarılı oldu ben çok memnun kaldım önerebilirim 🫡💞 Folik asite hamile olduğumu öğrendikten sonra başlamıştımm
sednc0 Silayuksel merhaba folik asite ne kadar erken başlarsanız sizin için o kadar iyi faydasını görürsünüz inşallah 🙏
Silayuksel Mavipatik bende aldım trendyoldan ama bir garip geldi basım yanlışları var doğru çıkarmı acaba diye yorumları baya yüksekti ama basım yanlışından dolayı bilemedim
Mavipatik Silayuksel yani şu şu saat aralığında değil de hangi saat başladıysanız diğer günlerde yakın saatlerde yapın. Ben akşam 6 7 civarı yapıyordum hep
Yenibirbenlazim Ovulasyon testine dair bir bilgim yok, ilk gebeliği planlarken önce kadın doğuma gidip kan değerlerime falan baktırmıştım folik başlamıştık vitamin eksikliklerim vardı takviye almıştım enfeksiyon var demişti onun için ilaç kullanmıştım
Silayuksel Yenibirbenlazim enfeksiyon bende de çıktı ama tedavimi uyguladım ve şuan regli oldum kanlarımı da verdim herşey normal çıktı yine de folik asit kullanılır mı iyi mi geliyor
user2524 İnnovita çubuk testinden kullandım çok memnun kaldım. Folik asitte sağlıkocağında ki doktordan rica ettim yazmıştı ama yarını kırıp içiyordum fazla gelir demişti bana. Bu şekilde 4 ayda hamile kaldım. Folik asit kullanmamın çok yararlı olduğunu söylemişti doktor afferin dedi