Umaysrky Kızlar 19+6 yim bugun 2. Gebeligim ama hala bebek hareketi hissetmiyorum 2. Gebeligi olup gec hisseden varmı kacinci haftada hissettiniz
segah06 Umaysrky gününe dek aynıyız. Bende de aynı problem var. Benim de ikinci gebeliğim ama hissetmiyorum. Doktor bebek plesantaya dayalı olduğundan ve az su içtiğinden hissetmiyorsun dedi. 1-2 haftaya hissedersin dedi. Bunları hem perinatolog hem de kadın doğum profesörü dedi. İçin rahat olsun o yüzden. Bol su iç canım
Aselll2021 Umaysrky benim de 2. Gebeliğim 18+0 da hissettim canım. Kilolu olanlar daha geç hissedebilir deniyor kilon normal mi
Cerenimoow Umaysrky benim de 2. Gebeliğim bende tam 19+6 haftalığım ve hareket hissetmiyorum nekadar benzer durumlar 😅
Umaysrky segah06 yaa gerçektenmi benim doktorda suyun guzel o yuzden karninin duvarlarina carpsada o derece guclu olmadigi icin hissetmiyosun dedi ama suyu az iciyorum dpgru
Umaysrky Cerenimoow karsima senin cikmana sevindim bi okuyorum ki 12 15 haftada hissedenler esimle oturduk bekliyoruz resmen canim ya:)
11arz2 2.ye hamileyim kilolu da kalmadım, çok kiloda almadım ama hareketleri 29.haftanın sonuna doğru hissettim 😌şuan 33. Haftadayım her şey normal, sağlıklıyız.siz de endişelenmeyin .(İlk hamileliğim de hareketleri çok daha erken hissetmiştim)