Kurt55 Öğretmen anneler🥰 çalışır raporu aldıktan sonra herhangi bir rahatsızlık grip vs. rapor aldığımızda doğum izninden mi düşer? yardımcı olursanız sevinirim.
emineee118371837 Kurt55 bende çalışabilir raporu aldıktan sonra okulun son haftasında da aile hekiminden rapor aldım canım hiçbir şey olmuyor rahatlıkla alınabilir ☺️
marryece emineee118371837 ben de 36-37 arası aile hekimliğinden rapor almak istiyorum sömestr bitişine denk geliyor analık izninden düşmez değil mi ?
emineee118371837 marryece yok düşmüyor bende resmi olarak 2 Şubat’ta ayrılmış oluyorum 36.haftama denk geliyor
Kurt55 Hocalarım 37+0 da çalışır raporu bitince nasıl izne ayrılıyoruz. Yani sadece dilekçe mi vereceğiz okula yoksa hastaneden yine birşey almak gerekiyor mu?Yanıtlarsanız sevinirim.
Selif1x Kurt55 hocam ben bu soruyla ilgili birkaç yorum okumuştum burada. Herhangi bir şey yapmaya gerek yok, otomatik olarak başlıyor analık izni yazmışlardı. Ben de öğretmenim 37mi bekliyorum 😂
Serpoo Kurt55 hayr bsey almanıza gerek yok sadece dogum yaptgnzda dogum evragnzın resmni veya kopyasnı yine muhasebecinize vericeksnz bu kdr
Kurt55 Serpoo burada meb için dilekçe verip ayrılan ve doktordan tekrardan çalışamaz alan var diye okudum. Netleştirmek istedim 💐
Serpoo Kurt55 32 haftadan 37 ye kdr alınan çalısır 37de sistem otomatk zaten çalısamaza cıkarıyo dogumdan sonra dogum belgenizi veriyosnz. İstiyosanz 170 i arayn sorun kafanzda soru işareti kalmasn