Hnfeshnn Selam kızlar. Çatlak oluşmaması açısından kaçıncı ayda ne kullanılmalı sizce ?? Hindistan cevizi yağı, vazelin , bebek yağı vs birçok şey duydum ne yapacağımı şaşırdım sizler neler yapıyorsunuz
DamLaaaa35 Hnfeshnn canım valla bir arkadaşım saf zeytinyağı sürüyodu hiç bitane çatlağı olmadı. Bende başladım bakalım işe yarayacak mı
Arminannesi Hnfeshnn ben Hindistan cevizi yağı yapıyordum bu hafta badem yağı yapmaya başladım annem öyle yapmış bende onu uyguluyorum canımm💁🏻
Hnfeshnn Arminannesi badem yağı tüylenme yapmıyor mu kuzum kaşa falan kullanılıyordu ya öyle duymuştum
Arminannesi Hnfeshnn valla biliyorum desem yalan olur bilmiyorum açıkcası çünkü ben hamileliğimin başından beri tüylenme yaşıyorum 💁🏻🤦🏻♀️
Hnfeshnn DamLaaaa35 saf zeytinyağı bende duydum. İşe yarıyor diyorlar ama o tende kurur mu diğerleri kuruyor da onda vıcık vıcık hissi olmaz mı🤦🏼♀️
DamLaaaa35 Hnfeshnn ben 4-5 gündür kullanıyorum ama korktum başta kokar yapış yapış yapar diye hiç öyle olmadı. Bebek yağı gibi oluyor.
Kudzey Zeytin yağını duştan hemen sonra hafif ıslakken sürünce öyle yapış yapış olmuyosun.ben de senin gibi çok şey duydum zeytin yağı ve lierac la devam ediyorum daha 10.haftadayım bakalım ne olcak
Hnfeshnn Kudzey lierac alıcam bende yarın çok duydum yapısı dokusu daha iyi yazıyor her yorumda . Bide onu deniyeyim🥰