crazyymom Asyamomy27 bunu ben çok geç ogrenmistim o zamanlar bilsem bende yapardım kesinlikle çok mantıklı bsy yapmışsınız
Klc123 crazyymom herkes anlamlı isim koymak zorunda değil, kuranda geçen bir isim aradığınızı söylediğiniz için söyledim. Adıyla büyüsün 🌸
crazyymom Klc123 o zamanlar bunu dusunmemistim hiç, şuan düşünüyorum en azından kızımın ismi kuranda geçsin istiyorum, teşekkür ederim 🤍
mmmm06 crazyymom eger araştırırsanız ismin kuranda gecmesinden once anlamının guzel olmasi gerekiyor . Çocugun anne baba üzerindeki haklarından birisidir . Tabi ki karar sizin . Kuranda gecip anlami olumsuz olan çok isim var
Esssssin Smyye1B kızımın adı Ayza Lina 2020 yılında koymustum taki bu seneye kadar çok duymadım bu sene bi kaç kişi de duymaya başladım anlamı da çok güzel 💕
Aslaninannesi_ Aksa Bükre Duhan Hüma Irmak Mavera Sera Tuğyan Yezra Zülfa Canım bunlar kuranda geçen kız isimleri
miroscumm crazyymom benim takip ettiğim fenomenlerden bile 3 unun cocugunun ismi atlas bence baya baya yaygın bir isim bence
crazyymom miroscumm ben duymadım koyduğum zaman kimsede yoktu şimdi koymuslarsa bilemem sagolun öneri olarak isim sunmaniz benim acimdan daha iyi olur daha çok yardımcı olmuş olursunuz