imcakir canimbebegim0909 hayırlı olsun 🙏🏻🌸inşallah sağlıkla büyür bende unutmazsam ovülasyon deneyeyim bakalım çift çizgi çıkıyor mu gerçekten 😂
canimbebegim0909 imcakir vallahi benim geçen ay da şüphelerim vardı ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı hatta gebelik var ama testte çıkmadı demiştim sonra zaten regli oldum şimdi yapınca direkt çift çizgi kopkoyu oldu belirleyiciymiş demek ki
imcakir canimbebegim0909 demekki bence deneyeceğim unutup duruyordum 😅 Bu arada tekrar hayırlı olsun benimde bat 26 ydı ben erken öğrenen tayfadayım 22 sinde öğrendim ☺️ Betan güzel çıkmış ilaçları içmiş miydin
canimbebegim0909 miroscumm aaa hayırlı olsun ya gerçekten şok içindeyim hem senin hem kendim için kanda nasıl böyle yanıltıcı olabiliyor acaba?? Sizin regli günü yakın mı kanı ne zaman vermiştiniz
momBg miroscumm cidden mi canım regl den kaç gün önce oldu bu değer detaylı anlatır mısın yerleşme kanaması vs yaşadın mı💖
miroscumm canimbebegim0909 kanı 3 gün önce verdim regl gunume suan 4 gun var 3 gun once 0.3 tu bugun 66
imcakir canimbebegim0909 testten teste de değişiyor bence Bide gebelşkten gebeliğe de fark diyor Ben iki gebeliğimi de predictor la öğrendim mesela İlki 5 gün gecikmede silikle öğrenmiştim 5. Gün 130 felandı beta Bu sefer 4 gün önce silik çizgi ile öğrendim regl günü 383 tü Fark ediyor yani
canimbebegim0909 miroscumm ben de kanı dört gün önce verdim reglime 4-5 gün vardı şu an da reglim bugün yarın olması lazım kan testinde 3 çıkmıştı negatif diye ilaç kullandım meğer hamileymişim gerçekten inanamadım insanlar regliden kaç gün önce kanla öğreniyor bizimki neden böyle negatif verdi acaba
canimbebegim0909 imcakir evet içtim ya infulenza ilacı vardı beş günlük sadece 3 gün kullandım baya da iyi geldi inşallah bir sıkıntısını yaşamayız amin
Sosyologmerv canimbebegim0909 ayy canım çook sevindim tebrik ederim 🩷 sağlıkla gelsin güzel bi hamişlik geçir inşallah 🌸 seninle aynı şeyi yaşadık resmen 😂
ogretmennn Kızlar benimde bat 2 Şubat idrar testleri negatif çıktı ama benim döngüm uzun 31 gün olduğundan dolayı acaba geç yumurtladığım için mi gözükmüyor? Yani yumurtlama tarihimi bilmiyorum ama 20 di olduğunu tahmin edersek daha gözükmez di mi