Fatmates Merhabalar ikinci sezeryan doğum yapanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba ben 35+3 deyim merak ettim
Husna_2021 Fatmates çocuğun gelişimi iyiyse 38 den sonra istediğiniz zaman oluyor 40 da beklemiyorlar ama benim 39+5 te olmuştu evlilik yıl dönümüyle aynı olsun istedim doktor da saolsun yaptı :)
Fatmates Benim doktorumda 38 i doldurunca dedi ama 10 günde önden gidiyor demişti bilemedim yarın gidicez kontrole bakalım ne dicek gün vericek mi hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah diyelim
Mry2020 Husna_2021 yaa ne güzel olmuş benim de 30 Haziran görünüyor 40 haftaya göre 25.06.2025 olsun istiyorum inşallah nasip olur sorun çıkmazsa çünkü ilk kızın 20.06.2020
Sedabadak Fatmates doktoruna bağlı kimisi 38 de alıyor benim doktorum 39 u bitireceğiz bı problem olmadığı sürece ne kadar anne karnında dursa o kadar iyi demişti ama oğlum 38 de geldi 3.ye hamileyim doktorum 39 da alırız dedi
Husna_2021 Mry2020 benim ilk genel oldu ikinci belden oldu belden iyi ama baş ağrısı mahvetti beni ya onun için ne yapıyorsunuz 3 de belden istiyorum aslında ama baş ağrısı korkutuyor beni
Sedayavuz Fatmates benim 39 hafta sonlarında almıştı. Normal olsaydı beklerdim dedi ama sezaryen olunca çok fazla geçirmek istemiyorlar. Genel aralık 38-39 canım
gezentianne Fatmates bana 39′da alırız dedi. 38+3 25.05.25′e denk geliyor diye onu istedim🤣 Kararlaştırdık♥️
Mry2020 Husna_2021 kahve ve bitter çikolata hastanedeyken ağrı kesici yaptılar sonrasında minoset Plus yazmıştı bol bol su ve kahve tabi