mcansu Ne güzel mayıştım yatağa geçtim uyumak için ama yatağı hissediyor herhalde 😅 içerde partiye başladı Uyumayan anneler nerelerdelerr
Nananan mcansu ayy hiç sorma yaa benim oğlum ne cömertti hiç böyle hareket etmiyordu ama kızım göbüşümü çok hor kullanıyor 🤣bir orayı yirtmaya çalışıyor bir orayı 37+3 haftalığiz ama uyuyamam sebebimiz oğluşum hasta 😕
defnevedoruk mcansu karnımdakinim hareketlerini daha o kadar hissetmiyorum, ablası uyumadığı için ayaktayız bizde 😂🌸
mcansu A_4 😅😅 koltakta uzansam bu kadar coşmuyor ama yatak odaya gireyim spin atıyor resmen Karnım şu an titreşim halinde Hanımefendi enerjisini atsın anca uyuruz
A_4 mcansu insanı bi yandan da mutlu ediyor ama haraket etmeyince panik oluyorum 😃 Annelik delilik gerçekten
mcansu Baby_B 😅😅 aynıyız bizim de 32+1 oldu. Sabah 10a kadar tık yok mesai 10da başlıyor gece de kuduruyor 😁
mihraninannesi55 Baby_B bizde 32.haftadayız kızımla 24.haftadan beridir gece asla durmuyor devamli hareket halinde 😂 sabahda öğlene kadar tık yok acıkana kadar 😂
mcansu A_4 😁😁 kesinlikle öyle inan doğunca da aynı 3 yaşında oğlum var bazen benim enerjim bitiyor onun bitmiyor erken uyumasına rağmen dakika sayıyorum ama uyuyunca da içim gidiyor özlüyorum
mcansu Nananan ayy çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlar Benim oğlan da kuduruktu hatta kızdan bitirdi eşimi uyandırırdı karnım sırtına dönük uyuduğumda 😅
Sergul1425 Nananan bnm de oğlum iyiydi ya eşime diyorum kızın bana tekme değil kafa atıyo😅 bu arada oğluna da rabbim şifa versin inşallah
Btsncr Tüm gün hissetmiyorum ama uzandığım an başlıuor herkeste böyle demek ki özellikle geceleri yan yatıyorum ya bazen dürtüyor beni eziyorsun der gibi 😄 24. Haftaya girdim bu arada
mcansu defnevedoruk 😅😅 yerim o tipi Hiç uyuyacak gibi durmuyor valla uyku tulumunu giymiş ama o göz yok 😅
mcansu defnevedoruk 😅😅😅 keşke gidesilsem deseydin benim kızçe de bir gün cidden çıkacak içerde çırpınırken artık