00Sevdanur Şafak kaç anneler biz hala beklemedeyiz sancılarım var ama doğum yapacak kadar şiddetli değil artmıyorda bekliyoruz bakalım küçük hanımın keyfini 2.gebelik 🥰
gulcanylmzeskn 00Sevdanur Benimde herşeyim sizin ki gibi sancı geliyor ama ne nişan ne su hiçbişey yok 38+5 bende beklemedeyim Allah yardımcımız olsun 😂🩵
Fatmaacylnn 00Sevdanur son 12 38+2 benim de sancılarım var ama şiddetli değil sanırım bu gidişle 40.haftayı bulcaz🥰
akifsare44aob 00Sevdanur benimde 38. Haftam ağrılarım oluyor ara ara ama bekliyorum. 2. Gebeligim karnımda aşağı indi bakalım ne zaman doğacak
Ervaidil 00Sevdanur 38+1 olduk çatı muayenesi oldum nişanım felan gelir belki bu sayede dedim o da yok sancıda yok 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ymrtsy gulcanylmzeskn benimde 38+5 2 gün önce doktorum parmak ucu kadar açılman var bu hafta doğurursun dedi ama ağrılarım hariç gelen giden yok
2prens1prenses_ 00Sevdanur bizimde şafak 20 son iki çocukla çok zor geçiyor 3. Gebeliğim bu baya agirlastim yorgun geçiyor bir an önce sağlıkla doğurmak istiyorum
00Sevdanur 2prens1prenses_ hayırlısıyla alalım kucağımıza İnşaallah dün muayene oldum ben 2 cm açılmam varmış sancılar hafif sancılar bir şiddetlense açılmam ilerleyecek te
zeynosileannis 00Sevdanur bende 39 oldum tam 1 hafta önce nişanım geldi ilk doğumumu nişandan 3 gün sonra yaptım bu da öyle olur sandım ama gelen giden yok o kadar şeyde yaptım yorulduğumla kaldım 😂
00Sevdanur zeynosileannis tamamen bebeğim istemesine bağlı ya oğlum 41 de gittim yattım suni ile zar zor geldi kızımda bekliyorum 39+0 olduk bakalım dün muayenede 2 cm açılmam varmış hayırlısı artık bugün yarın gelseler ne güzel olur ☺️
2prens1prenses_ 00Sevdanur ay hadi bakalım insaAllah sağlıkla al kucağına bizde yarın sezeryan günü almaya gidicez 13 ile 15 Şubat arası alırım demişti ama tam gün vermedi bakalım
Karabiber123 2prens1prenses_ suni sancı bebeği kötü etkiliyor mu 39+3 olduk sadece yalancı sancı var nisan ve açılma yok