Bernalice Doğumdan aşırı korkuyorum sanki ölecekmişim gibi bir his var içimde sezeryandan özellikle büyük ihtimalle sezeryan olcak sanki gerçekten ölcem kalkamicam gibi hissediyorum benim gibi olanlar varmı? 🥹
Catsofmom Bernalice Ayy benimde 9 ayım böyle geçti. Aptal arkadaşlarımın anlattığı hikayeleriyle daha da korktum ama sana şunu söyleyebilirim ki korkulacak hiçbir şey yokmuş. Boşu boşuna ziyan etmişim en güzel günlerimi. Harika bir sezaryen hikayem var. Korkma güzel günlerinin tadını çıkar
Yazmelegi_ Bernalice korkmayın beni de çok korkuttular ve sezaryen oldum ve çok rahat geçti hiç pişman değilim
Bernalice Catsofmom teşekkür ederim malesef etraftan insanı korkutucak kişiler illaki oluyor olumsuz etkileyen daha doğrusu nerdeyse 8 ay olcaz içime korkuyu saldılar ben basetmeye çalışıyorum güzel yorumun için teşekkür ederim birazda olsa rahatladım sayende ❤️
Bernalice Yazmelegi_ normal doğum tehlikeliymiş ondan sezeryan olcam mecbur ama insanın içinde illa bir korku oluyor bı an önce geçsin de rahatlasın diyorum o yüzden