Gamzemesee Bana bugun bi kargo gelmis ve ben kargo beklemiyodum kargoyu evde olamadgm icin alamadm kargo sirketini aradim icerik ogrenmek icin e fabrika internet egitim ve danısmanlık gondermis dediler sizce ne olabilir ?
Gamzemesee UykusuzAnne bulundgm ilceden baska bi yerde kargo sirketi 1 bucuk saatlik mesafe dergi kitap gibi biseyse onemsizse eger gttigime yanarım bi akıl alıyım dediydim 😊
Gamzemesee Cano96 ya ama benimle ayni tarihte saatte esimin adina e postasinada istemistim sadece bana gelince bi celiskideyim o oldugunada
Cano96 Gamzemesee Mng Kargo ile geldi. Bende o şekilde eşimle Benim adıma yaptım. İkimizin adıda yazıyor kargoda 1 er paket yollamışlar ama
Gamzemesee Ayazayaz buda mng kargoymus bisey sorcam kac tane oluyo yani kac kullanımlık degermi gitmeme oraya kadar
Ayazayaz Gamzemesee yani ben olsam 1.5 saatlik yolu onun için gitmem bir tanıdığınız vs yokmu gitsin bana toplamda 8 tane geldi 4 tane1 no 4 tane 2 no geldi
Gamzemesee [silindi] onun icin gitmeme degmez desenize cunku oraya gitmem 30 40 tlyi bulur o fiyatada 1 paket bez alırım bence