iozenn İyi akşamlar, başarısız aşılamalar sonrasında tüp bebeğe başladık. İğneleri olurken dikkat etmem gereken birşey ya da önerebileceğiniz şeyler var mı?
AlyaO iozenn merhabalar canım stres yapma opuda genelde saatlerini kaçırma iğnelerin onlara dikkat et ve beslenme önemli canım.
a_burcu_bur iozenn iğne olurkeni hatırlamıyorum ama transfer sonrası 10 gün dinlenmiştim. Bol bol ananasla nar yediğimi hatırlıyorum. Etkisi var mıydı bilmem ama ilkinde tutmuştu 🙏 tabiki en önemlisi stres yapmamak. Düşünmemeye çalışın, sevdiğiniz şeyleri yapın olur Allahın izniyle. Nasibi varsa tutunur 🙏🥰
a_burcu_bur iozenn tabi saati, saatine yapmak önemli. Yarım saat, bi saat kaçması çok önemli değil ama abartmadan saatlere özen gösterirseniz daha iyi olur. Beslenmeye de dikkat. Sağlıklı şeyler yiyin.
Mavi37 iozenn size önerebileceğim tek şey, morelinizi hep yüksek tutmaya çalışın. Hormon yüklemesinden kaynaklı duygusal değişim yaşayabilirsiniz bu çok normal. Göbekten yapılan iğne yerlerinizi kolonyayla ovun dağıtın üst üste vurulunca biraz acıyabiliyor bir zaman sonra . Tüm süreciniz kolaylıkla geçer inşallah 🌸
iozenn a_burcu_bur merhaba öncelikle çok teşekkür ederim. Beslenmeme dikkat ediyorum bol yeşillik, meyve, balık, ananas, nar, çiğ kabak çekirdeği, avokado tarzı şeyler tüketiyorum. Duş vs almam sorun olmaz dimi her gün
a_burcu_bur iozenn sorun olmuyordu diye hatırlıyorum. benim oğlum neredeyse 3.5 yaşında olacak o yüzden detayları çok hatırlayamıyorum kusura bakmayın ama en önemlisi inanmak ve stres yapmamak. Ben de şimdi dondurulmuşları transfer etme sürecindeyim. 27sinde kontrole gidicem transfer günü vericek bakalım hayırlısı olsun hepimize
iozenn a_burcu_bur verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Hakkınızda hayırlısı en güzeli sizi bulsun 🙏🏻🥰
iozenn Zeyneppp16 merhaba özel bir klinikte yaptırıyoruz biz suanlık 170 bine tekabül etti. İğnelerim 28.500 tuttu. Embriyo dondurma, çözdürme, bir ameliyat, jel yapıştırıcı, tüp bebek
Melisal Zeyneppp16 merhaba aralık sonu başladık özel bir hastanede yumurta toplamaya kadar ki ilaçlar 45-50 bin tl tuttu tüp bebek işlemleri 80 bin tl içinde dondurma transfer vs hepsi dair