Merhaba arkadaşlar 11 aylık bir kızım varken tekrardan hamile olduğumu öğrenmistim
Öyle böyle derken 39. Haftaya giriş yaptım normal doğum görünüyordu ama ne sancı ne nişan hiçbirsey yoktu. Eğitim araştırma hastanesi takipliydim. 39+6 da kontrol için hastaneye gittim Çarşamba günü yani. Doktorum herşey yolunda nst çektir alttan muayene edeyim duruma göre yatış veririz doğumu başlatiriz istersen dedi. Bende kabul ettim çünkü 19 aylık bir kızım olduğu için çok zorlanıyordum artık. Nst çekildi doktorum alttan muayne yaptı ve 5cm açıklık var dedi tabi ben şok oldum😂 çünkü ne ağrım vardı nede sancım yatisim yapıldı saat 5 de kendi sancım yoktu bu yüzden suni sancı takıldı ilk defa taktılar bana çok korkuyordum o yüzden ama korkulacak birşey yokmuş. Damardan serum tarzında veriyorlar. Akşam saat 8 de suni sancı verildi ve yavaş yavaş sancıları hissetmeye başladım suni sancı verilene kadar açıklığım artmamisti. Saat 22.10 civarı artık sanvilarim iyice artmıştı ve ıkınma hissi geliyordu ebeme söyledim hemen geldi alttan muayne etti 9cm aciklik dedi dünyalar benim oldu 😍 Sonra suyumu patlattı ve sancın gelince ikin dedi onu dinlendim sancım gelince başımı göğsüme dayayıp son ana kadar ikindim bu aşamada nefes alıp vermek çok önemli bağırmadim fazla kendimi yormamak için 2-3 ikinmada bebeğim güzel oğlum doğdu 💙🥲 2 tane dikişim var sadece onun dışında çok çok güzel geçti. Şuan evimizdeyiz dün gece taburcu olduk çok şükür🙏🏻 Pek aktif olarak kullanmiyordum uygulamayı ama yinede yazmak istedim hikayemi. Rabbim yardımcı oluyor her konuda 🙏🏻 Doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. Varsa sormak istedikleriniz sorabilirsiniz 🥰