aycinelizsmom Kızlar 13 gün önce doğum yaptım, ilk 4 gün kızımın uykusu iyiydi ama şu son günlerde sürekli memede olmak istiyor, inanın kafayı yemek üzereyim. Kesintisiz yarım saat uyuduğu yok. O da yorgun ben de.. tecrübeli anneler lütfen bana bir yardım edin
AnayimBenAna_ aycinelizsmom ilk iki ay bizde hep memedeydik sonrasında emzik tutunca rahatladım ben kuzum
aycinelizsmom GirlandBoy_Mom kilo alımı da iyi bu arada, günde en az 6 tane çişli bez alıyorum. Ama sürekli memede
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom inanırım kuzum bende yaşadım çünkü aynılarını büyükler hep derler 40 ından sonra düzelir diye uykusu emmesi falan mama da içiyorsa doyuyordur merak etme ama gaz problemi varmı tam çıkarabiliyormu canım
aycinelizsmom AnayimBenAna_ emmesi beni çok mutlu ediyor ama uyku uyumuyor sedam ya yarım saat kesintisiz uyumuşluğu yok yavrumun. napıcam bilmiyorum
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom ohh maşallah prensesime🧿💕 duyuyordur kuzum merak etme 40 ından sonra normale döner inşallah🤲🐣
aycinelizsmom GirlandBoy_Mom doyuyor diye düşünüyorum kuzum ben de çünkü bezleri iyi hep çişli oluyor
Adenmom_ aycinelizsmom kuzum gazı varsa da sürekli meme de olmak isteyebilir nasıl gaz çıkarması emdikten sonra üst gazını çıkarıyor mu
aycinelizsmom Adenmom_ aşkım üst gazını her emzirme sonrası çıkarıyorum alttan da kendisi çıkarıyor sürekli
Balbebek012 aycinelizsmom çok normal annesi aç olabilir mi gazı var mı bu tip durumlarda bir duş aldırıp arkasından masaj yapmak bebişe inanki çok iyi gelir akışa bırak zamanla alışırsınız rutinleriniz oluşunca ikiniz içinde iyi olur annesi 🥰 bebek uyuyunca hemen sen de uzan uyumasan bile en azından dinlenirsin
Adenmom_ aycinelizsmom Allah Allah miniğin bir derdi olsa ağlar sadece meme istiyorsa sana temas etmeyi sevdiği için de olabilir
Balbebek012 aycinelizsmom o zaman sadece duş aldır ben göbek bağı düştükten sonra iki bebeğimi de her gün yıkıyorum hatta yazın günde iki üç kez yıkıyorum emin ol bağışıklıkları güçleniyor çok şükür çok nadir hasta oluyorlar 🥰 bence korkma annesi hem uykusu gelir uyur
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom sende kendini sıcak tut kuzum bazen biz üşütünce bebişler de emince gaz yapıyor onlara sütümüz