kcgdm Kizlllarrrrrr gece acikmalarinda ne yiyorsunuz ne yapıyorsunuz 20 haftaligim bu aralar bu saatlerde çok acikiyorum 🥴😂
nur233 kcgdm akşam olunca mutfağa giremiyorum midem hala bulanıyor benim eşim yanıma meyve koyuyor gece hepsini nasıl yiyorum bilmiyorum 😂😂
Gamomuu kcgdm aslında bu haftalarda gece acıkmaları olmaması lazım. Aksam yemeğinde protein ağırlıklı beslenin çok geç yatmayın gece yemeleriniz daha az olur.
Alisde kcgdm yenir bebisede cok guzel kilo yapar ama sut gaz yapabilir onun yerine sade kefir muz yiyin harika bir ikili bebek icin 🌸
Aslaninannesi_ kcgdm yenilir ben bilendir ile muz kefiri çekiyorum öyle içiyorum bebeğe kiloda aldırıyor
kcgdm Gamomuu yani aslında şöyle acikamktan kasıt akşam yemeklerden sonra hep canım tatlı çekiyor. Ne yapabilirim onun için sağlıklı ve kilo aldırmayanack şekilde onun için sormak istedim
Hurim kcgdm yoğurdun içine çiğ badem ceviz ve fındık katıp yiyorum, hem besleyici oluyor hem tok tutuyor, bazen yanında muz da yiyorum
kcgdm Sinemmm_23 yani o kadar yiyip içmeye nasıl 6 kilo aldınız ekstra spor yuruyis falan mı yaoiyirsunuz yoksa sizde mi yiyip yaramayanlardansiniz 😂