Accountant Kızlar hem devlet hem özel hastaneye gidiyorum 2li tarama testi istemiyorum diye özel hastanede imza verdiğimde devlet hastanesinde bu testi yaptırmama engel olur mu özelde boşa ücret ödemek istemiyorum
Minnakpopus Accountant imzamı istediler nedenki ? Bende haftaya gideceğim 13+4 olurum ikili için ama istemiyorum kan vermek yani ultrasondan bakarsa baksın doktorum
ikibaloglanannesi Accountant Ben oğlumda yaptırmadım özelde imza vermiştim. Kızıma hamileyim şu an 30 olucaz devlete gidiyorum önceki haftalar da doktorum imza attırmıştı yaptırmak istemiyorum diye. Gebze fatih devlet.
Accountant Minnakpopus bugün gittim 9+5 im 2 hafta sonra 2li test yada gerek dna yapabiliriz dedi bende down olsa bile gebelik sonlandırmayı düşünmediğim için baktırmama gerek var mı dedim o zaman gerek yok imza veririsin dedi özel hastane bu arada devlet nasıl bilmiyorum
Minnakpopus Accountant yo bende özele gidiyorum tahlillik işlerimi devlette hallediyorum ama bi sorayım bakayım özeldeki doktoruma imza işini ilk defa duydum ilginç