Dilarakr1 İzmir’de özel hastane fiyatları ve doktor arayışındayım bilgisi olanlar fiyat ve doktor ismi verebilir mi?
Ardennnnn Dilarakr1 egepole gidiyorum canım doktrum Cem büyüktosun çok tecrübeli çok memnunum yıllarca riskli gebelik bölümünde uzmanlık yapmış biri o yüzden çok güveniyorum ilk çocuğumunda doktoru o…Ücretlere gelince artık İzmir’de heryer çok pahalı egepol ayrı bı pahalı 88 bin paket fiyatı aldım ama sadece doğum sormadım haftaya inşallah sorcam
kubyus Dilarakr1 özel sağlık sigortam var o yüzden fiyat belirtemiyorum ama can hastanesi özden varol çok memnunum tavsiye ederim
1710an- Dilarakr1 özel sağlık hastanesine gidiyorum demet Aydoğan’a mükemmel bir doktor tavsiye ederim muayene ücreti 2300dü diye hatırlıyorum
Queen3524 Ardennnnn Bende egepolü aradım geri dönüş yapmadılar onur beye gidiyorum öğrenirseniz yazabilir misiniz
Su75- Ardennnnn bende Egepole gidiyorum Bülent beye bugün soracaktık doğum fiyatını ama unuttuk doğum paketleri neyi kapsıyor biliyor musunuz
kittyco Ben Dr.Ahmet Kılyar a gidiyorum klinik Alsancakta ama kendisi Karataş Hastanesi ile anlaşmalı uzman bir doktor doğum ücreti her şey dahil 55bin
Ardennnnn Su75- bize söylenen fotoğraf, kapı süsü limonata 10 muayene 2 3 4lu taramalar, bebek erkekse sünnet orda olucaksa yüzde 25 sünnet indirimi vardı aklıma gelen bunlar canim
dunnobeck Herkese merhaba, ben henüz doktoruma sormadım ama normal sezaryen arasında da fark vardır büyük ihtimalle. Sezaryen doğumda en fazla kaça kadar çıkar acaba bir bilgisi olan var mı? Ona göre kendimizi ayarlayalım 🙆🏻♀️