1prens1prenses_ Cıvılde interneten baktım 250 TL diyor nasıl bilmiyorum ama böyle güzel alıp sevdiğiniz varmı?
Selendonmez 1prens1prenses_ kitikateden havlu bornoz set aldım, çok tatlı görüntüsü de dokusu da çok hoşuma gitti.
babyiscoming_ 1prens1prenses_ ilkim bebe diye bir internet sayfasından aldım bornoz set içinde şapkalı havlusu var bornozu var ve terlikleri var çok tatlı set fiyatı da uygundu bi bakın isterseniz🥰
Girlmama 1prens1prenses_ english homedan hbebek havlusu aldım çok tatlı bornozla kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ben duştan çıkınca bornozla oturmayı severim ama bebekte öyle bişeu olmicağı için gereksiz geliyor Bunu aldık pembesini de alacam
Dilbersltn E-bebekten bebek havlusu almıştım bornoz ilk zamanlar kullanışlı olmaz diye, iyi ki havlu almışım çok memnunum kullanımı da rahat
glos_lin2007 1prens1prenses_ fotoğraf eklemeyi bilmiyorum. Çivile girip. Bebek havlusu yazın aramaya. Orada zaten “Civil Baby Bebek keseli banyo havlusu 75×75 cm Pembe “ yazıyor işte o
Dilbersltn 1prens1prenses_ https://www.e-bebek.com/mollia-bebek-havlu-80x80-cm-p-23ymlluhav010004 Ürünün linkini bıraktım. Cevabı geç yazdığım için kusura bakmayın bebişlerden telefone bakmaya vakit kalmıyor:((