sedakiz inan ki şuan o çektigim zorlugu hatirlamiyorum ama eşimin su sozunu hatirliyorum ne hale geldin ya 😆😆
şoyle soyleyeyim kizim dogdugunda oglum bi yasindaydi uykusu iyi oldugu için ikisiyle birden ugrasmadim mesela ilk oglani uyutuyordum o oyle kolay uyanmazdi sonra kizi ilk 5 ay cok zorlandim ama zorlanma sebebim kizimin durmadan aglaması piskolojim mahf olmusdu cunki cok uzuluyordum bi yandanda bi suru doktora goturuyordum o kadar cok aglardiki sesi tamamen kisilirdi bende onunla brlikte aglardim ama hic bir saglik sorunu gaz sorunu ve s yoktu yani her seyini damlasini ve s veriyordum doyuyordu da . neyse 5 ayi oyle boyle devirdim ondan sonra rayina girdi kizim aglamalari anden gitdi hic agladi inanirmsin çok sukur sakin lesdi yanliz buyutuyorum yani yardimim yok.ama hic bi şikayetim yok bende her anne gibi tabiki zorluk çektim ama oyle mahf oldum bitdim diye bisey yok kendine verdiyin motivasyonla alakalı kimseden yardim istemedim aman gelinde coxuklaima bakmaya yardim edin demedim . kendi cocuklarima kendim baktim tabi annem ara sira gelir ayri sehirlerde oturuyoruz 4.5 gun kalip gider.
kendinizi korkutmayin inanin insanin kendinden çok şey aslı . mesela ben saniyordum ki cocuk olduktan sonra insan kendine bakmiyor bakimina dikkat etmiyor ama ben hep iyi gozukmeye baktim kendime cogu kişi iki cocuk annesi oldugumu anlamiyor cocuklarim kadar kendimide dusunuyorum halsiz gucsuzsem vitamin takviye aliyorum sevdiyim seylerlede ugraşiyorum hatta bebek ayakkabilari dikip satiyordum yeni ara verdim baska bi sebepten. bi kadin isterse her şeyi yapar. sadece en guzeli beklentisiz hayat eger bi beklenti icine girereniz ve karşiligini alamazsaniz bu sizi aşiri yipraticak. o yuzden bi anne olarak 0 beklenti 0 hayal kirikligi slogani altinda hayatiniza bakın. şuan rahatlamiş durumdayim oglum 3 yaş 9 aylık. kızimsa 2 yaş 4 aylık aksam ikiside uyuyunca kendime vaktim kaliyor oturuyoruz esimle. kaç gunde bir coxuklari parka goturuyorum yani duzenimi oturtdum.. Ama gel gorki eşim cok hevesli 3 cu bebege benide heveslendirdi 😆 kismet olursa bakalim