1380ags Annekuzusu066 son adet tarihim yok beni M en son 3 Aralıkta düşük yaptım. Belirtiler benziyor bakalım hayırlısı
Girlmama Annekuzusu066 garanti olsun diyorsan 1 hafta daha bekle bence yani ben test yaptığımda 15 gün falan geçmişti 40 gibi bir değerle öğrendim
Merve8155 Annekuzusu066 bugunde yaptim erken gebelik var mi yok mu bilemedim cok net degildi cizgi bekliyorum bakalim ne olur yumurtlamanin ustunden 14 gun gecmedi henuz
2cocuk2kopek Annekuzusu066 bende yaradı valla gece yatmadan 2 adet iç bakalım inşallah sanada iyi gelir ama sigortan varsa yazdır aile hekimine biraz pahalı yoksa 😅
Hellobeybii Annekuzusu066 ilişkiden 16. Gün sonra pozitifti hem erken gebelik testinde hem de kan testinde gördüm , regle 1 gün vardı heralde. Belki daha önce de yapsam çıkardı bilemiyorum ikinci çizgi biraz daha silikti ama beta 500dü
Annekuzusu066 Merve8155 14 gün geçmesi lazım diyolar bakalım bende işte adete 4 gün kalası randevu aldım
Bernaydiii Annekuzusu066 Annekuzusu066 cikma ihtimali var belki gec dollendiyse gec görülebilir sonra yine test yaparsınız
Girlmama Annekuzusu066 negatif bir değer benimde hep 2 çıkıyordu 30u tahmini hamile kaldığım tarih diğer ayın 15 inde falan öğrenmiştim ya da 17 sinde