Merhaba benim ilk gebeligim tüp bebek bir kızım oldu temmuzda 3 yas olucak insallah bir kardeşi olsun istedik tekrar dondurulmuş embriyolarim vardı 1 tane transfer edildi kanda pozitif çıktı cok mutlu olduk ultrasona gittiğimizde şok yasadik embriyo bölündü ve tek yumurta ikizi haberi olduk sürekli ağlıyorum ama Allahın gücüne gider diye de kendimi toparlamaya çalışıyorum daha 6 haftalık cok şiddetli bulantı ve kusmalarım basladi kafami kaldiramiyorum bunun ustesinden nasil gelicem bilemiyorum kardes istiyoduk evet ama ikiz yapabilirmiyim yetebilirmiyim bilmiyorum lütfen bu durumda olanlar yazabilirmi
Lütfen okurmusunuzz içimi dokmek istiyorum
?????
- Düzenlendi
Birumud yetersin senn çok güçlü bir annesin Rabbim gücünü kuvettini verir asla korkmaa 😊🌸 en iyi şekilde bakarsanız siz onlara
Birumud ne mutlu size işte bende yanlış dusuncedesnz ben de tüp bebek yaptım ciftti kesmede ikisi tutnsaydi hiç düşünmedim bile bı an nasıl yaparım diye şükürler olsun dedm tam bir aile oluyoruz dedm eşimle herşey yolunu bulur ssevinin bence oldu diye nice insanalr var tutmayan ya bence yazık
Birumud rabbim verdiyse vardir bir sebebi hem hamilelik nedir ki gecip gidiyor tadini cikarin evet cok cektik cekiyoruzda ama insan dogumdan sonra ozluyor bile bende cok bulanti kusma cektim hatta hastahanede yatip serum bile yedim ama simdi bugun sezeryan tarihi aldim bak bitti diyorum kendime gecti gitti bu benim 2. Hamileligim 2. Cocugum ilkinde dogumdan sonra cok ozluyordum anne karnindaki hareketlerini bile ilk kizim oldu simdi erkek olacak allah nasip ederse ama bugun sorayim dedim 20. Haftadan beri cinsiyet konusmadik hocam erkek dimi dedim goremedim dedi herseyi hazir halbuki ama kizda olsa kabulumuz evlat sonucta sizinde allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin korkmayin rabbim verdiyse kolayliginida verecektir.
Birumud demekki buna ihtiyacınız varmış ki yapay bi döllenmeden bile bu durum ortaya çıkmış nolur içinizi ferah tutun bence çok güzellikler gelicek bebeklerinizle hayatınıza ve unutmayın ne düşünür, hissederseniz onlarda hissediyor 🥹 rabbim yardımcınız olur siz hiç merak etmeyin 🫀
Birumud merhabalar, benim de bir kızım var . 2. Yi hiç düşünmüyorduk. Kızım kardeş baskısını çok yapınca haksızlık mı yapıyoruz düşüncesi oluştu. Kendimizi ikinci bebeğe psikolojik olarak hazırladık. İkiz olduğunu öğrendiğim an ağlamaya başladım. Sizin gibi yetememe korkusu yaşadım. Ancak şu an 28+3 teyim. Alıştım bu fikre . Altından kalkacağıma inanmaya başladım. Siz de çok iyi bir anne olacaksınız . Bu tedirginliği yaşamanız bunu gösteriyor. Rahat olun hamileliğinizin tadını çıkarın 💙
yeni_anne2 guzel dileklerin iicn teşekkür ederim 🙏🏻
Ruzqarqulu cok güzel şeyler yazmışsınız rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah su bulanti ve kusmalarim olmasa belki daha sevincimi yasardim inan halsizlikten sevincimi yasayamiyorum aksine vok korkuyorum
KumpirsMom doğru söylüyorsun canım rabbim bir istedik 2 nasip etti ama kafam cok dolu cok korkuyorum biraz pinpirikli bir anneyim kızımda ayni seyleri yasarim diye cok korkuyorum
Hiö kötü düşünme. Rabbim sende o gücü bulamasaydı nasip etmezdi. Rabbim sana o gücünü verdi üstelik kızın 3 yaşında bebekleein doğdugunda abla olucak ve sana yardmcı olacak göreceksin. Yeterki sağlıkla doğsunlar Rabbim hep yardımcımız 🥹🩷
Birumud bence sen çok güzel bi anne olacaksın bak gör nasıl yeteceksin hem çocuklarına hem kendine 🫶🏻 baş edemeyeceğin hiç bir şey yok ♥️🧿
Birumud evet ilk haftalar çok zor geçiyor . Aynı durumları yaşadım çok benziyor ilk aşamalarımız. Şimdi de panda gibi yuvarlanıyorum ☺️ tekmeler bir sağdan bir soldan . Yardımcı olacak bir yakınınız varsa işler biraz daha kolaylaşıyor. Kızınıza üzülmeyin 2 tane arkadaş geliyor ona. Bu hayatta güvenebileceği sarılabileceği iki dal . Aksine çok şanslı 🍀 kızınız.
Birumud sağlıklıca alırsın inşallah kucağına 😇
Birumud biraz uzun yazacağım ama belki umut olur size. tamamen aynındurumdayız.3 yaşında oğlum var ikiz olduğunu öğrendiğimde şok yaşadım bakamam edemem nasıl yapıcam diye paraladım kendimi miğfe bulantısı desen fena kafamı kaldıramıyorum çocuğumu bile gözüm görmüyordu o derece. 6 haftada kanamalarım bir başladıki aman allahım durdurulamıyor doktorlar hep düşecek dedi günlerde hastanelerde yattım 15 haftaya kadar kanamam sürdü kendimi suçladım allahım dedim ben bakamam dedim ondan mı alıyosun evlatlarımı tövbe ettim neyse tam düzeldi kanamalar bitti mide bulantımda biraz azaldı derkeeenn ayrıntılı ultrasonda kesede hunileşme ve rahim ağzı kısalığı acil serklaj dediler hayde bu kezde serklaj oldum hep evde yatarak raporlu geçti ve şuan tam 36 haftadayım bir kızım bir oğlum olacak inşallah doğuma gün sayıyorum hala korkularım var nasıl bakacağım diye ama Allah büyük diyorum ona sığınıyorum yardım edenimde anne kaynana vs yok yani. Okadar yıprandımki hamileliğimde evde bunalımlara girdim oğlumla ilgilenemedim en çokta ona üzülüyorum yavrumu aylardır kucağıma alamıyorum oyunlar oynayamıyorum. Dua et ki hamileliğin benim gibi geçmesin gerisi hallolur