Kubra998 Sende kendimi gördüm :) şubat ayıydı ilk hamileliğimdi herşey o kadar güzel gidiyordu ki sorunsuz gayet normaldi 27+4 de bir anda kanamam geldi hastaneye gittiğimizde açılman 5 cm olmuş doğum başlamış dendi o an ki şokumu sizlere anlatamam 🥲 hemen doğuma alındım sezeryan 5 dakika içerisinde ve kızım doğdu hemen küveze aldılar ilk günler çok güzeldi 6. Günü böbreklerinde sorun çıktı 7. Günü tam 1 haftasında kaybettik ilk kucağıma alışım morgtandı ve evim hastaneme 1,5 saat uzaklıktaydı 1,5 saat bir kefende kucağımda getirdim toprağa vermek için ALLAHIM aklıma geldikçe çıldırıyor gibi oluyorum 🥹 sonrasında cesaretimi topladım 5. Aydan sonra tekrar hamileydim haziran ayında ve rahim ağzı yetmezliği dendi ağrısız sancsız açılmam olduğu için, mecbur önlem amaçlı SERKLAJ atılıcaktı rahim ağzı dikişi heöem kabul ettim yeter ki sağsalim doğsun diye ve tekrardan bir kız nasip etti Allahım 🤲🏻 Serklajımı oldum aylarca yattım hareket etmeden yürüyüş vs kesinlikle yasaktı taaa kiii yinee 27. Haftaya kadar 🤦🏻♀️ şu 27 yi bi geçemedim, 25 aralıkta bir anda suyum geldi yataktan kalkar kalkmaz hastaneye gittik dikişlerim sapasağlam açılmam vs yoktu ama suyum sızıyordu 1 gece yatışım yapıldı ciğer geliştiricilerimizi olduk ertesi günü 26 aralık da doğumum oldu ve kızım şuan küvezde çok şükür durumu gayet iyi kendi başına nefes alıp veriyor kilosunu toparlamasını bekliyoruz 🙏🏻♥️ 10 ay arayla 2 sezeryan 1 serklaj oldum ruhen yorgunluğumu anlatmaya kelimeler yetmez Allahım bugun ki kandilin huyu suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim gibi küvez yolu bekleyen bütün annelere de sabır versin 🌸♥️🌸🌸🌸