Buket36 Merhaba arkadaşlar ben hamilelikten önce smear testi vermiştim planlı bir hamilelik değildi şuan Smear sonucum çıktığı gördüm ve sonuçta ascus önemi belirsiz atipik skamoz hücreler yazıyor başına gelen varmı acaba 7 hftalik hamileyim
Seraymesut Buket36 sonucunuza nerden baktınız benimde cikmsi ama bakamadım ve nerde ne yazıyor anlamadim
superstar_00 Buket36 Bende doğumdan sonra doktorun önerisiyle verdim sonucunda önemsiz hareket halinde hücreler görüldü yazıyordu doktor beni keteme yönlendirdi orda yaptım sonucum negatif çıktı doktor birkaç ay sonra yine kendisi yaptı sonucum tekrar negatif temiz çıktı içinizi ferah tutun doğumdan sonra tekrar baktırırsınız.
GulsenUlu Buket36 merhaba gecmis olsun, benim de daha once boyle sonucum cikmisti, sadece enfeksiyon varmis. 6 ay sonra verdigimde temiz cikmisti. Endise etmeyin 🥰
Buket36 Teşekkür ederim gerçekten insan arastirdikca aklını kaybedecek gibi oluyor biran evvel pazartesi olsun doktoruma gitmeyi bekliyorum
superstar_00 Buket36 Kendinizi üzmeyin netten bir şey araştırmayın temizdir sonucunuz Allah’ın izniyle sağlıklı günler dilerim.
Buket36 GulsenUlu çok sevindim izin adınıza rabbim banada böyle güzel sonuçlar nasip etsin inşallah araştırmak istemiyorum ama insan kendine engel olamıyor gercekten inşallah bendenden tekrar test alınır ve güzel sonuç alırım 🤲🏻🥹
GulsenUlu Buket36 umarim acil sifalar dilerim, lutfen google’da aramayin, insan en kotusunu dusunuyor, doktorunuza sormayi bekleyin. Eminim temiz sonuclar gelecektir 🥰
GulsenUlu Buket36 hayir benim gebelik planladigim doneme denk gelmisti, ama gebelige engel degil demisti doktor. 10 uzerinden 2 endiselenebilirsin demisti ki gercekten de oyle oldu. Duzenli smear vermem yeterliymis takip icin.