Annemidedinsen Kızlar keseyi ne zaman gördünüz? Alttan muayene olmak mantıklı mı yarın doktora gidicem 5+0 şuan doktor keseyi göremezsek isterseniz alttan muayene ederiz dedi
Asug1 Annemidedinsen bana alttan bakmıştı 5.haftada görmüştü üstten görünmedi. Ama alttan muayenede hiçbi sıkıntı yok baktırabilirsin
Kt52 Annemidedinsen 5+2 de karından kese ve yolk göründü bebeği görmek için vajinal baktı göremedi zaten erkenmiş on gün sonra tekrar gel dedi pazartesi gideceğim
glos_lin2007 Bende 5 haftalıkken üstten görünmedi kese,alttan da bakmadık.gittim 2 hafta sonra yine geldim.7haftalık olmuştu. Üstten göründü
Annemidedinsen Onurbanuu kasık ağrılarım 1 haftadan fazladır var evet belime de ara ara vuruyor ağrı sizin kaç hafta
Esma006 Annemidedinsen alttan muayne olma derim çok büyük sıkıntı yaşamadıkca 6 haftalık iken gördük keseyi bazı gebeliklerde geç döllenme ve geç de görülebiliyor 8.haftada kalp atışı duydum
Annemidedinsen Esma006 Bende o yüzden sordum bir kaç kişi olma alttan muayene bekle nolcak dedi bazıları da olabilirsin değince kararsız kaldım öğrenmekte istiyorum 😅
Ozlemerikci543450 Annemidedinsen ben 5+1 de alttann muayene ile ikizleri gördüm alttan muayenenin karından muayeneden bi farkı yok gebelikle alakası da yok tedavi gördüğüm halde doktor alttan baktı riskli olsa tüp bebek için bakmazdı heralde ilk zamanlar karından çok sağlıklı olmuyormuş
Gizem1504 Annemidedinsen 5 hafta olmamıştı tam karından göründü ama görünmesede alttan muayene edecekti herahngi bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun şuan 5+3üm