Nilpekan Adetimin 3.gunu hormon testi yaptırdım fsh 13.5 çıktı henüz doktora baktırmadım, kafamda bir sürü soru işareti ve stres yaptım. Sizde gebelik gerçekleşmez mi bu değerle
Pelnztrk Nilpekan hiç bir şey için imkansız değildir ne nedir bilemiyorum anlamamda bu test sonucundan ama yüksek veya düşükse kontrolleri ihmsl etmeyin ☺️ emin olun düzene girer herşey
superstar_00 Nilpekan FSH hormonunu hangi bitki düşürür? Fsh hormonunun düşürülmesinde, aslan pençesi, civan perçemi, hayıt otu, adaçayı ve sarı sabır otu kullanımı önerilmektedir.
Baby-1 Nilpekan fsh ve amh degerlerıne gore olma ıhtımalı dusuk dıyor doktorlar.benımkı 14 amh da cok dusuk ama cocugum oldu normal yollardan sızın de en kısa zaman olur ıns 🙏🏻 ıcınızı ferah tutun Allah verıcekse her sekılde her sartta verır
Nilpekan Pelnztrk çok motive ettiniz çok teşekkür ederim evet imkansız değildir moral düşürmemek lazım ama kafaya takmadan da yapamıyorum:)
Pelnztrk Nilpekan tabi takma desemde takarsın ona engel kimse olamaz :) ama herşeyin bi yolu var merak etme