Gamze43 Selam kızlar yeni katildim aranıza benim bir sorum olacaktı adetimi yaklaşık 4 5 gün gecti bugün kan testi yapıldı doktor hamilelik var 2 3 haftalık falan dedi 3643 çıktı değerim cok yüksek degilmi o haftalarda değeriniz kaçtı daha önce dusuklerim oldu polikistik overim var cok yüksek çıktımı deger sağlıksız gebelik diye biliyorum ve benim hiçbir bulantı kusma belirtim yok :(
Elizveannesi Gamze43 adetime 3 gün kala 185 çıkmıştı.. Herkesin değeri bir olmuyor ama 2-3 haftalık bir değer de değil yani o..
Gncezgii Gamze43 tatlım hemen kötü düşünme bende de asırı hızlı yükseliyodu belki ikiz olabilir belki hızlı gelişiyodur keseyi görmeden karar verme hem hemen mide bulantısı baslamıyo
Hanife123 Canım benimde 3-4 gün geçmişti 5437,7 çıkmıştı ultrasonla baktı kese gözükmüştü ama ultrasonla bakmadı mı
Gamze43 Kusura bakmayın kızlar cvp yazamadım kan testinden sonra kadın doğum doktoruna çıktım doktor karindan ultrasonla gördü keseyi iki hafta sonra Allah’ın izniyle tekrar gel suan hersey iyi görünüyor o zamn kalp atışı duyulur dedi şükür yumurtalık kistimde geçmiş cvplarınız icin tesekkurler 5 hafta 2 gün olduk bugün ☺️❤️😊💐
Gamze43 Gncezgii Saol canim demekki bazı hamislerdede böyle oluyor suana kadar masallah diyeyim kusmam olmadı sadece dün biraz kötü oldum o kadar yavaş yavaş başlıyor sanki bulantılar ☺️
Gncezgii Gamze43 benim 6 hafta basladı 19 suan arada hala devam ediyo dua ette hiç olmasın mide bulantısı 😊
Gamze43 Gncezgii sağlıklı olsun bebislerimizde ben bulantıya raziyim ya :) hayırlısıyla Allahım sağlıklı sağ saglim bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin 😊🍼👼🏻
Gamze43 [bilinmeyen] teşekkür ederim canım 2 tane düşüğüm oldu cnim en son dusugum ikiz bebeklerimdi :(
Gamze43 [bilinmeyen] insallah canım olur hayırlısıyla dualarım sizinle Allahım isteyen herkese nasip etsin kafana takma stres yapmaman lazim
Gamze43 [bilinmeyen] canim adetin cok geciktiyse bekleme doktora çık yumurtalık kisti oluşmuş olabilir sonra çocuk düşünmekten önce gereken tedavi varsa onları gör önce ayni seyleri yasamaman icin
mom02636 Gamze43 geç döllenme olabilir bu değer de 3 haftalık olamaz ilk hamileliğim de 3776 gibi bi değer çıkmıştı 5+6 haftalık demişti doktorumuz kese görünmüştü ve 2 hafta sonra kalp atışlarını dinledik
Gamze43 [bilinmeyen] iyi olmuş canim adet olmamakta stres yapıyor insani sevindim senin adına insallah bebisinede kavuşursun yakında ❤️🍼👼🏻☺️