Liimon 1808_22 sormak istediğiniz evlendikten sonra mı, çocuk istemeye başladıktan sonra mı? Yani doğru zamanı mı soruyorsunuz? Yoksa hamile kalmanın kolay olup olmadığını mı ?
1808_22 Liimon hayır kolay olup olmadığını sormuyorum sadece evlenip hemen hamile kalan hanımlar var. Evlenipte 1 sen ve ya 2 sene sonra hamile olan hanımlar var. Ve bazen siz doğru zamanı istediğiniz zamanda hamile olma olasılığınız değişiyor. Bazen bize beklemediğimiz anda sürpriz bile olabiliyor
Nursahergun Mart 2019 evlendik .Haziran sonları 3.4, haftalık hamile olduğum çıktı istemiştik ikiz gebelik di o zamanlardan 🤗
Kevsssim 1808_22 evlenir evlenmez korunduğumuz halde hamile kaldım🫠 olmaz diye düşünüp çok dikkat etmemiştik herhalde 🥲
ftm5523 1808_22 evlendikten 12 gun sornasinda adetim yakındı ve resmen adetm gelmedi benimki hemen tutundu dusunun 1 ay bile surmedi gebe kalmam
Ftmnur11 1808_22 evlenince 1 sene vajinismus ile ugrastik.terapim bittikten sonra ilk ilişkide hamile kaldım :) 1 sene sonra ilk iliskide yani. 3 senedir de ikinci çocuk için uğraşıyoruz:) pkos yüzünden olamıyor :)
Candyygrll Ftmnur11 bu terapiler nasıl oluyor acaba bazı pozisyonlar varmış sıkıp bırakma gibi öneriyorlarmı
Bus-94 Ftmnur11 vajinismusu nasıl atlattınız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz lütfen hangi doktor ile kaç seans devam ettınız ilaç vs verdi mi
Gzde4507 Evlilikten 2 yıl sonra hamile kaldım.(ilk korunmasız birliktelik,ikiz gebeyim.32+4 üm şuan) 30 yaşındayım. Henüz düşünmüyorduk ama nasipte varmış oldu.
Gamomuu 1808_22 üç yıl sonra karar verdik karar verdiğimiz ay hamile kaldım. Ben süpriz olayına inanmıyorum korunmazsanız tabiki hamile kalabilirsiniz.
KumpirsMom Gamomuu Ben süpriz olayına inanmıyorum korunmazsanız tabiki hamile kalabilirsiniz. Bir üst yorumumu oku derim 😂😂 o kadar net ve kesin konuşulduki bizde korunuyorduk ve kaza olursada korkmaya gerek yok diyorduk 🫣🫣