Ceydametee Kızlar selam şuanda 34+3uz 20.haftadan sonra ilk göbek ve göğüs kısımlarımda minicik et beni çıktığını fark ettim ama sivilce gibi de tam et benide değil şimdi de boğaz kısımlarımda ve belimde çıkmış.Hamilelikte böyle bişey yaşayan oldumu ?
babyandmomy__ Ceydametee ay bunlar herkeste oluyor muymuş 😂 Hormonlardan sanırım benim de boynumda çıkmaya başladı kapalıyım çalışırken tüm gün boynum kapalı terliyorum ondan oluyor sanıyordum 🥴
Mrvsmt2502 Ceydametee hormonlardan da olur insülin direnciniz varsa oda yapar. Et beninin üzerine iyot sürmek et benini düşürüyor
Bet3346 Bendeeeee çıktı canım iki gebeligimde de oldu çoğu geçmedi kalıcı hale geldi boynumda kiler şu an 3. Gebeliğimi yaşıyorum yine aynı tek tük çıktılar
babyandmomy__ Ceydametee çaresi varsa da şuan bişey yapamayız zaten kimyasaldır tutup çeksek bişey olur mu acaba
Bet3346 Ceydametee çok değil canım ama öyle duruyorlar boyun da olunca hep ortada görünüyor bende artık zamanla takılmaz oldum
Ceydametee Mrvsmt2502 şuanda çok minikler büyüdüğünde ip bağlıyorlar onu biliyorum da bunu hiç duymamistim
Ceydametee babyandmomy__ göğüsumde vardı işte o mememin çevresinde sıktım onu kanadı sonra korktum dedim bişey olur felan daha dokunmadım